Загальний > Справжні велосипедисти

Що робити коли Вас збиває машина

<< < (4/5) > >>

spirit:
йому пофіг, він в танку, головне шоб собаки ззаді не бігли, на все решта насрати, в нас велосепед на дорозі те саме що негр в америці сам с?:%№; наглий, а попробуй тільки його ущимити, мене коли з переломом в травмпункт привезли, то лікарі сто раз перепитували чи то раптом не машина мене збила.

skeleton13:

--- Цитата: Вован від 27.10.2010, 00:02:08 ---Вивчи правила дорожнього руху!!! Я би сав на тебе поволав на місці водія!!! Якщо ти на велі, це не значить, що ці правила до тебе не стосуються. 20 км/год - макс. шв. в житловій і пішоходних зонах, двір будинку....

--- End quote ---
+1

Vadila:

--- Цитата: Вован від 27.10.2010, 00:02:08 ---Вивчи правила дорожнього руху!!! Я би сав на тебе поволав на місці водія!!! Якщо ти на велі, це не значить, що ці правила до тебе не стосуються. 20 км/год - макс. шв. в житловій і пішоходних зонах, двір будинку....

--- End quote ---

це була типу дорога,туда двір не виходит ширина десь 10 м

Максим:

--- End quote ---

сто процентів вірно :police:

Vadila:

--- Цитата: Максим від 27.10.2010, 20:15:46 ---
сто процентів вірно :police:

--- End quote ---

ти вчишся на юриста і ти тих незнаєш

нове покоління юристів "я герой бо я юрист"

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка