Загальний > Справжні велосипедисти
Що робити коли Вас збиває машина
GreenFox:
ну якщо в тебе немає травм і ти попав на просту нормальну людину то можна і грн я думаю, якщо на понтовика то треба більше лупити
Vadila:
Сьогодні якийсь е...ий день,раз чуть я в машину не вїхав по причині водія,а другий раз чуть моїх друзів не збили також по причині тупого водія.
Erazel I-st:
А детальніше? що трапилось то?
Vadila:
мат1.
Їду я в дворах(печу десь 40-42)якийсь мудак розвертався і не подивився чи на право,так,як вінїхав на ліво,а по тормозах і майже *overhead*.обганяю його підрізаю той зупинився і починає гразити мене шо я такий сякий,я з тої злості покрив його матом розказав як він їхав,той затих,невибачився і попер далі.
мат 2
шкіпер і користувач Lamasso і я вже ввечері спускаємось з центру попри стару піцерію з горба як до Орнави і на перехресті біля старушки водител зупинився потім трошки проїхав,став і рвонув перед Шкіпером і Ламассо ще б секунда і... :police:
Вован:
--- Цитата: Vadila від 26.10.2010, 14:01:34 ---мат1.
Їду я в дворах(печу десь 40-42)
--- End quote ---
Вивчи правила дорожнього руху!!! Я би сав на тебе поволав на місці водія!!! Якщо ти на велі, це не значить, що ці правила до тебе не стосуються. 20 км/год - макс. шв. в житловій і пішоходних зонах, двір будинку....
Навігація
Go to full version