ахахаха)))) оце ви дівчата мочите тут, може найміть собі охорнців шоб від вас собак відганяли, або нє, встановіть собі на ровери зенітні установки, можна буде навіть в інакшому місті всіх псів, котів і борсуків знешкодити, знаєте як класно буде, скажем їдите ви в Львів, вийшов на двір, пустив залп ракет і їдеш собі не боїшся ні собак ні котів.
Spirit, про смак устриць краще спорити з тими хто їх їв. Ти мало катаєш по місту і області, в тебе основний маршрут Дім-Ліс-Дім, тому тобі не приходилось всерйоз стикатися з проблемою собак які кидаються на тебе. Так що
Особисто я раз із-за пса чуть під машину не попав. Пиляв собі по дорозі, бачу машина якась несеться позаду, вирівив зїхати на обочину, від гріха подальше, а тут мені під ноги почав кидатися якийсь псина, і не давав зїхати з дороги, витискав мене на середину дороги. Ледве зміг зїхати з середини дороги. І шо, після такого їх любити? Або ж ті самі суки на площі. Гадаю вони на багатьох кидались. Особисто я раз псіханув, і будучи на РМ, топо розвернувся на площі і з усієї дурі врізався в найбільшу собаку. З того часу маю відносний спокій з тими псами на площі, але бачу вони потрохи почали забувати, треба про себе нагадати.
Так що, Спіріт, собаки то таки добрячий ворог велосипедиста на дорозі.