Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Пси на дорогах і як з цим боротись.
Erazel I-st:
--- Цитата: mr.Dream від 24.10.2012, 16:24:31 ---А чим верхнє відео не тематичне?))) Вроді і пси, і вроді на дорогах :) Матюків і сєкасу нема)
--- End quote ---
Та то двіжок форума випендрюється.
mix_g:
десь зо 2 місяці тому їхав з базару в Березовицю, як минув Микулинецький цвинтар, там де йде розгалуження доріг, мирно сиділи бездомні тварюки, штук 7, і то не маленькі, яких би я спокійно накопав по морді ногами, а за розміром як вівчарка. Як тільки я кинувся їм в поле зору, вони всі дружно піднялись і почали бігти мені на зустріч мирно погавкуючи. Діватись було нікуди, втиснув газу, але на старенькому двопідвісному ашанчику сильно не розженешся.. В результаті чуть не попав під колеса машин, мало не побив ровер, і чуть не всрався від тої зграї собак. На роботі знайомий розказував як йшов на ватру то чуть не загризли ті тварі, якби не водії машин які зупинились помогти, то був би покусаний...
Ще парочка собак кидались біля авторинку, здоровенні такі, немов теля, але сильно за мною не гнались, пару метрів біг за мною гавкаючи а потім сам припинив погоню за мною.
Ще пара собак любить за мною гнатись майже біля самого дому, сусідські псюки, але і я люблю їх капцями по носу лупити *dontknow*
Ще одне пес є чуть нижче мого дому, воно ніби і не за мною біжить, деколи гавкає, але полюбляє перед самим колесом бігти, виляє з ліва на право, ніби так і проситься "копни мене в сраку", так і хочеться ровером наїхати, але дорога там горбистоямиста з елементами каменюк з кулак, тому стримувався від наїзду на тваринку, тай сусіди напевно мене правильно не зрозуміють >:D
Ulka:
сьогодні перший раз за всьо своє життя їхала на ровері в спідниці :)
і якась мала рижо-сіра сучка мене мало не вкусила >:D
певно її "жаба" задавила - шо така красіва нині їхала :D бо так ніколи не кидалася ::)
peppermint:
Та купіть собі дитячий пістолетик на капсулях і бабахайте в разі потреби на здоров"я, коли які собацюри будуть Вас тероризувати.
bahja:
ІМХО коли собака звернула на тебе увагу треба збавити хід, або зупинитись повністю, тоді вони втрачають інтерес, я так завжди роблю. Після того як мене вкусила находу собака домене дойшло, що коли пробуєш відмахнутись або прискоритись додаєш їм азарту гнати за тобою, кусають боляче, тому я з ними в такі ігри не граю.
Навігація
Go to full version