Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Пси на дорогах і як з цим боротись.

<< < (43/51) > >>

spirit:
ой блін, це ж треба було цю тему підняти, невже знов скажені пси окупують тернопіль

teodor4ik:

--- Цитата: Andrizzio від 27.07.2011, 18:54:24 ---шкода, я не встиг того побачити ))))

--- End quote ---
ти того здорового  чорного ублюдка бачив шо тусував біля нас поки ми балакали? я потім догнав шо тел. завтикав дома, і отво з другого заходу воно рішило шо я вкусний...

Schults:

--- Цитата: teodor4ik від 27.07.2011, 22:37:29 ---ти того здорового  чорного ублюдка бачив шо тусував біля нас поки ми балакали? я потім догнав шо тел. завтикав дома, і отво з другого заходу воно рішило шо я вкусний...

--- End quote ---

бачу не любиш чорних, так...??? :laugh:

teodor4ik:

--- Цитата: Schults від 27.07.2011, 22:50:47 ---бачу не любиш чорних, так...??? :laugh:

--- End quote ---
я терпіти не можу дво х речей... расизм і негрів..  :D а раз за то пшла мова, то таки да... не люблю... точніше як і з гоміками... нічо проти них не маю, якшо вони не попадаються мені на очі і я про них не чую... негр має жити в африці... узкоплівочний в азії... вор в тюрмі, підер в жопі і т.д.

Schults:

--- Цитата: teodor4ik від 27.07.2011, 23:09:33 ---я терпіти не можу дво х речей... расизм і негрів..  :D а раз за то пшла мова, то таки да... не люблю... точніше як і з гоміками... нічо проти них не маю, якшо вони не попадаються мені на очі і я про них не чую... негр має жити в африці... узкоплівочний в азії... вор в тюрмі, підер в жопі і т.д.

--- End quote ---
:D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version