Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Пси на дорогах і як з цим боротись.
Schults:
буває їду собі, нікого не чіпаю, а тут тусня псів... біжуть, гавкають, хочуть за ногу вкусити... а я трішки пригальмовую і кажу їм: "на, маленький, на.... ", і ніби кидаю щось в бік... пси зупиняються і думають, що це було... поки думають я вже далеко... ги-ги-ги...
teodor4ik:
не далі ніж сьогодня один такий рішив було мене догнати і угризти, але він не чекав шо я можу тормознути, кинути ровер і махаючи руками з диким криком ломанутись за ним... ЙАК він тікав... певно такого стрессу він ше ніколи не зазнавав...
moff:
--- Цитата: teodor4ik від 27.07.2011, 18:27:11 ---... ЙАК він тікав...
--- End quote ---
:D :D :D :laugh: :laugh: :laugh:
Marik1986:
--- Цитата: teodor4ik від 27.07.2011, 18:27:11 ---не далі ніж сьогодня один такий рішив було мене догнати і угризти, але він не чекав шо я можу тормознути, кинути ровер і махаючи руками з диким криком ломанутись за ним... ЙАК він тікав... певно такого стрессу він ше ніколи не зазнавав...
--- End quote ---
Красава :D
Andrizzio:
--- Цитата: teodor4ik від 27.07.2011, 18:27:11 ---не далі ніж сьогодня один такий рішив було мене догнати і угризти, але він не чекав шо я можу тормознути, кинути ровер і махаючи руками з диким криком ломанутись за ним... ЙАК він тікав... певно такого стрессу він ше ніколи не зазнавав...
--- End quote ---
шкода, я не встиг того побачити ))))
Навігація
Go to full version