Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Пси на дорогах і як з цим боротись.

<< < (39/51) > >>

PIKI:
ооо...пси на дорогах це моя болюча тема...)
дуже боюся коли я їду на вєліку і вони починають гавкати...в таких випадках я просто зупиняюся і кричу:"аааа....я туда не поїду!!!"))потім постою трошки пси перестають гавкати, я злажу з вєліка, відхожу від псів на скільки це можливо і обходжу їх...ось так от це зазвичай відбувається...і якби пси не гавкали то було б на багато краще...бо 40 уколів в попу і шрам на нозі чи ше десь то якась погана перспектива)) :D

bhagavan:

--- Цитата: PIKI від 20.07.2011, 12:16:35 ---бо 40 уколів в попу і шрам на нозі чи ше десь то якась погана перспектива)) :D

--- End quote ---

в цій чи іншій темі авторитетні джерела вже зауважували, що 40 уколів - це атавістичний міф. Зараз профілактика і лікування сказу не такі жахливі... хоч і сама хвороба залишилась такою ж небезпечною.

Стечкин:

--- Цитата: PIKI від 20.07.2011, 12:16:35 ---40 уколів в попу

--- End quote ---

раніше було в живіт :)

Erazel I-st:

--- Цитата: Стечкин від 20.07.2011, 13:09:08 ---раніше було в живіт :)

--- End quote ---
Це тому що ти мужик, а кому охотя пялитися на твій волохатий зад. Інше діло округлий дівочий задок, особливо якщо уколи робитиме молоденький студент  :)

Стечкин:

--- Цитата: Erazel I-st від 20.07.2011, 13:23:19 --- Це тому що ти мужик, а кому охотя пялитися на твій волохатий зад. Інше діло округлий дівочий задок, особливо якщо уколи робитиме молоденький студент  :)

--- End quote ---

мене тішить факт, що не один я маньяк...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version