Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Пси на дорогах і як з цим боротись.

<< < (37/51) > >>

fradee:

--- Цитата: Максим від 07.05.2011, 22:26:49 ---або ше лучше сльзоточивий газ кста ніхто незнає де можна балончик купити і приблизно скільки по ціні???

--- End quote ---
Поідеї можна прикупити в будь-якому магазині зброї шукай різновиди "Терен-1" і тд. воно класна штука не тільки від собак а й від гопніків, мене даже свого часу спасло від втрати заробітньої плати і від укусу собаки. Тримав балончик спеціально щоб  захиститися від пса - ну люблять вони на мене нападати і не правда, що вони нападають тільки на тих хто боїться їх. Признаюсь після таких інгаляцій здох той пес, жалко..., але нах*й ібо нєх*й.

Доречі затрогувалася тема чебуреків - а чого я люблю чебуреки  :D а чебуречні чомусь не процвітають  :( притакій кількості псів, але шаурма...  ::) :D

teodor4ik:
гранати страйкбольні....

рецепт:

пінка ізоляції труб опалення
петарда корсар 4
горох(кукурудза) сушений
термоклей
коробка сірників
пляшка пластикова
кільце від ключів

якщо реально цікавить процесс виготовлення розпишу в ПМ шоб не вчити дітей глупостям...

попадати в лоб не обовязково... +-10-15 м
шуму, гаму і решти ефектів хватає...

НЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ В ЛЮДНИХ МІСЦЯХ!!!

Vintage:

--- Цитата: teodor4ik від 09.05.2011, 10:57:16 ---гранати страйкбольні....

НЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ В ЛЮДНИХ МІСЦЯХ!!!
--- End quote ---

В  тому-то і справа, що не зліва  :D якраз в основному в людних місцях найчастіше псюки і атакують!

teodor4ik:

--- Цитата: Vintage від 09.05.2011, 13:39:39 --- В  тому-то і справа, що не зліва  :D якраз в основному в людних місцях найчастіше псюки і атакують!

--- End quote ---

підведем підсумки... для захисту від всіх типів собак за всіх умов тра мати:
1. Пістолет пневматичний
2. Пістолет страйкбольний
3. Балон перцовий
4. Балон сльозоточивий
5. 3-4 гранати
6. 4-5 петард
7. Дробовик
8. Броньовані штанки
9. Ножі в педалях
10. Печеньки