Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Пси на дорогах і як з цим боротись.
Kokiw:
взяти балончик з дезедорантом і підставити зажигалку і тоді візьме :D :D :D
teodor4ik:
--- Цитата: Kokiw від 08.05.2011, 11:33:47 ---взяти балончик з дезедорантом і підставити зажигалку і тоді візьме :D :D :D
--- End quote ---
неа... воно і мух то не бере... да і складно.. десь була тут тема з такою приспособою...
peppermint:
--- Цитата: Стечкин від 07.05.2011, 17:21:26 ---а під патрон ПМ-а можна переробити7
--- End quote ---
Думаю що не можна. Це лише іграшка... дитяча. До речі в Тернополі продаються пістолети дитячі на пістони. Вони киайські з пластику і вартують від 5-10 грн. Але пістонів продавц іне продають бо не мають. Але в тому самому інтернет-магазині ( де ссилка на пістолети) їх повно. Думаю пугач - оптимальний вибір. Щоби і собачок не вбивати, але одночасно відбити в них охоту до велосипедистів.
П.С.
Згадав випадок піврічної давності. Я з жінкою ішов з концерту. Стояли на зупинці і чекали бусика. Тут їде велосипедист . Але чомусь він пер по тротуару. За ним купа псів погнало...злющі такі. А в мене в кишені якраз пару петард лежало. То я одну в ту зграю псів і метнув. Драпанули всі псюри одночасно і швидко.
Vintage:
По-перше про вбивство псів - ніхто тут не говорить (ну окрім шприхатих корейців), газобалонна пневматика - спортивно-хто_зна ще яка, зброя травматичної, повторююсь травматичної а не вбивчої дії, тобто з 5-8 метрів по туловищу собацюри стрельнеш, то по перше звукоий ефект, по друге буде боляче неначе добряча оса вкусила!
По-друге не для мене та фігня, заради якої я маю зупинити ровер, щоб витягувати з кишені та підпалювати всілякі петарди чи газові балончики щоб їм в носа пшикнути. Для мене практичніше - їдеш, підбігають собаки, ти з кишені чи якщо прикупив то з кобури витягуєш пневмат, по одній шавці стрельнув - решта - розлетілись. Я думаю навіть попадади не обов'язково, бо звук від пострілу - чималий.
Забавки з петардами і тому подібне можливо підходить для тих хто по тротуарі їздить. :P
Neoni:
--- Цитата: Vintage від 08.05.2011, 13:56:56 ---По-перше про вбивство псів - ніхто тут не говорить
--- End quote ---
а мені чисто по барабану, вони в місті ні до чого, тому чи станеться йому шось чи нє, мене не волнує, скажем коли воно хоче з*їсти тебе :o,то я не думаю що в когось прокидається жалість, міська рада мала б їх і так відстрілювати, вони не дають ніякого толку. Хоча ніхто насправді не хоче вбивати, НО ПРОВЧИТИ ЇХ ТРЕБА
Навігація
Go to full version