Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Пси на дорогах і як з цим боротись.

<< < (35/51) > >>

Максим:
або ше лучше сльзоточивий газ кста ніхто незнає де можна балончик купити і приблизно скільки по ціні???

Erazel I-st:

--- Цитата: Sancho11 від 07.05.2011, 21:51:31 ---Ну ви даєте, краще купити сосиску і кинути собаці коли біжить за вами. І ви цілі і то дзявкало перекусило))
--- End quote ---
А за таке я особисто буду бити в диню. Адже собака буде тоді сприймати велосипедистів як джерело їжі і буде кидатися на всіх велосипедистів.

Kokiw:
вчора на дальньому пляжі бачив а вірніше чув зграю собак.....по звуку немаленьких.потрібно як не всіх собак вигнати но з тої тереторії точно >:D

Стечкин:

--- Цитата: Erazel I-st від 08.05.2011, 10:51:32 --- А за таке я особисто буду бити в диню. Адже собака буде тоді сприймати велосипедистів як джерело їжі і буде кидатися на всіх велосипедистів.

--- End quote ---

все логічно рухається до того, що тре гуртуватися, робити облаву на еразелевого песа і робити з нього шашлик ( з песа, а не з Еразела)
а собачатина дуже смачна і корисна :)
шодо шашлика з Еразела - матиме місце бонус - пес таки від"їв троха Еразела і вже перетравив :)
так що хто їстиме шашлик з песа, тому дещо перепаде і від Еразела і він стане схожим на нього - самого красивого, сексуального, розумного і скромного шприхаля...

teodor4ik:

--- Цитата: Максим від 07.05.2011, 22:26:49 ---або ше лучше сльзоточивий газ кста ніхто незнає де можна балончик купити і приблизно скільки по ціні???

--- End quote ---
собак не бере...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version