Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Пси на дорогах і як з цим боротись.

<< < (26/51) > >>

peppermint:

Marik1986:
Так то дійсно проблема, яка всіх велосипедистів вже напевнощо - не напевнощо, а таки добряче дістала! :( В мене наприклад часті випадки по вул. Злуки коло магазину Текстильник. Там на пішоходному переході, постійно ті тварюки вибігають на мене, то я вже заю заздалегіть, шо буде трабл і розганяюсь до км 35 тай пролітаю той сектор. Ще точка по вул. Колонтая перехід з К. Островського до автовокзалу, там також дуже багато тих бродячих чотиролапих, також мав проблемку налетіло штук 4 -5 то зразу по педалях вдавив, люди що проходили поблизу почули той шалений гавкіт, уступили мені зразу тратуар то, я сміло валив аж до головної дороги Живова, один самий більший собака то гнався аж до Живова, то виникла трохи аварійна ситуація на швидкості важкувато було вписатись в транспортний потік, але слава Богу все обійшлось мирно, псіна забоявся певно дорогу завантажену транспортом тай дав задню.... Ось такі ситуації бували правдо то не всі, є ще пару що можна розповісти але то довго описувати прийдеться.... Так шо я задумався також про деякий захист, вагаюсь між газовим балончиком, чи все таки травматичною зброєю  :police:

teodor4ik:

--- Цитата: Marik1986 від 04.05.2011, 22:51:24 ---вагаюсь між газовим балончиком, чи все таки травматичною зброєю  :police:

--- End quote ---
ейрсофт то не  :police: *johndoe* :police:  :'( це повністю легально і кваліфікується як спортивний інвентар, а не зброя, але з 2-5 метрів собак зупиняє (були випадки поломаних зубів, вибитих очей, пробитої шкіри під час гри)..... а балончик собакам глииибоко пох.. мому псу раз прям в морду зарядили - постояв, пчихнув і побіг далі по справам (не ну я то за нього троха, туйвово, постукав по бошні, забрав і тож в рило бризнув чучуть ібо нєфіх)

Стечкин:

--- Цитата: teodor4ik від 04.05.2011, 22:58:38 ---ейрсофт то не  :police: *johndoe* :police:  :'( це повністю легально і кваліфікується як спортивний інвентар, а не зброя, але з 2-5 метрів собак зупиняє (були випадки поломаних зубів, вибитих очей, пробитої шкіри під час гри)..... а балончик собакам глииибоко пох.. мому псу раз прям в морду зарядили - постояв, пчихнув і побіг далі по справам (не ну я то за нього троха, туйвово, постукав по бошні, забрав і тож в рило бризнув чучуть ібо нєфіх)

--- End quote ---

наша людина :)

Kokiw:
біля текстильник це точно!!!!!!!  :'(
біля тої будки курка гриль тусуються серйозні песики (такі собі гопніки серед тварин) які любою ціною хочуть тобі відкусити ногу по саму жопу :laugh:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version