Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Пси на дорогах і як з цим боротись.
Kokiw:
хм як на мене зброя це вже занадто........ :o
хоча і бути покусаним теж неохота ........... ::)
я замітив шо кидаються переважно маленькі пси а великі ні, тобто робим висновки пси кижаються на те що бояться відповідно малі бояться більше і тому нападають або це такий вид собачого фітнесу :laugh:
teodor4ik:
--- Цитата: Kokiw від 04.05.2011, 18:00:04 ---я замітив шо кидаються переважно маленькі пси а великі ні, тобто робим висновки пси кижаються на те що бояться відповідно малі бояться більше і тому нападають або це такий вид собачого фітнесу :laugh:
--- End quote ---
просто по ним ше не стріляли от і пригають
Erazel I-st:
Треба буде свій "gun" в ремонт занести, а то щось спусковий механізм барахлить. Правда то не кросман пластиковий, то кілограм металу, такий просто так не повозиш, важко блін.
Стечкин:
--- Цитата: Erazel I-st від 04.05.2011, 19:37:48 ---Треба буде свій "gun" в ремонт занести, а то щось спусковий механізм барахлить. Правда то не кросман пластиковий, то кілограм металу, такий просто так не повозиш, важко блін.
--- End quote ---
ліпше мати з металевим корпусом - таким краще бити
Антон Одобецький:
--- Цитата: Стечкин від 04.05.2011, 20:22:56 ---ліпше мати з металевим корпусом - таким краще бити
--- End quote ---
"Тяжесть — это хорошо. Тяжесть — это надёжно. Даже если не выстрелит, таким всегда можно врезать по башке". (Борис Бритва)
Навігація
Go to full version