Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Пси на дорогах і як з цим боротись.

<< < (25/51) > >>

Kokiw:
хм як на мене зброя це вже занадто........ :o
хоча і бути покусаним теж неохота ........... ::)
я замітив шо кидаються переважно маленькі пси а великі ні, тобто робим висновки пси кижаються на те що бояться відповідно малі бояться більше і тому нападають або це такий вид собачого фітнесу :laugh:

teodor4ik:

--- Цитата: Kokiw від 04.05.2011, 18:00:04 ---я замітив шо кидаються переважно маленькі пси а великі ні, тобто робим висновки пси кижаються на те що бояться відповідно малі бояться більше і тому нападають або це такий вид собачого фітнесу :laugh:

--- End quote ---
просто по ним ше не стріляли от і пригають

Erazel I-st:
Треба буде свій "gun" в ремонт занести, а то щось спусковий механізм барахлить. Правда то не кросман пластиковий, то кілограм металу, такий просто так не повозиш, важко блін.

Стечкин:

--- Цитата: Erazel I-st від 04.05.2011, 19:37:48 ---Треба буде свій "gun" в ремонт занести, а то щось спусковий механізм барахлить. Правда то не кросман пластиковий, то кілограм металу, такий просто так не повозиш, важко блін.

--- End quote ---

ліпше мати з металевим корпусом - таким краще бити

Антон Одобецький:

--- Цитата: Стечкин від 04.05.2011, 20:22:56 ---ліпше мати з металевим корпусом - таким краще бити

--- End quote ---

"Тяжесть — это хорошо. Тяжесть — это надёжно. Даже если не выстрелит, таким всегда можно врезать по башке". (Борис Бритва)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version