Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Пси на дорогах і як з цим боротись.

<< < (3/51) > >>

Etron:
Які засоби можна застосувати?
Петарди, газобалон, електрошок, сильний фонарик... ще варіанти?
Недолік цього всього, - ситуація виникає миттєво і неочікувано, витягнути з кишені газобалон навряд чи вдасться швидко.

Пару разів запшикував псів газобалончиком. Але це по наїждженому маршруту в промзоні, там, де я вже точно знав, що з таких то воріт точно може вибігти пес і готувався до цього.
Але в більшості випадків з газобалона ніякої користі.

Може є якісь ультразвукові штуки, яку, наприклад начепив на ровер і їздиш собі спокійно.

Юра:
ультразвукові штуки...ггг
я знаю одну...)))на 100% впевниний, що вона допоможе..))

скачай собі "Тедовевідлякуваннясобак.mp3" зроби собі якусь фігню, що при нажаті цеї кнопки починається рубати цей звук..і собаки до тебе не будуть чіпатися)))

degrol:
на швидкості 40км/год, якшо та тварина стрибне поміж шприхи летітимеш наче птах,а приземлятимешся наче ТУ-134  :'(

зазвичай зупиняюсь і з погрозливим виглядом тупаю ногою по землі в бік собаки. Головне в цей момент виглядати впевнено і не сцяти по рамі. :P

teodor4ik:

--- Цитата: Юра від 26.09.2010, 14:45:15 ---ультразвукові штуки...ггг
я знаю одну...)))на 100% впевниний, що вона допоможе..))

скачай собі "Тедовевідлякуваннясобак.mp3" зроби собі якусь фігню, що при нажаті цеї кнопки починається рубати цей звук..і собаки до тебе не будуть чіпатися)))

--- End quote ---
ніфіга я не кричав... я просто гавкнув на собаку... вроде помогло... і народ навколо поржав... а хто і вссявся, ну то вже дрібниці...

Максим:
за мною раз велика гналася то я трохи прибавив швидкості але собака не відстала я рознервувався
і дав їй сильного пєндаля і вона втікла

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version