ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Задній аморт

<< < (2/2)

Cyrax:
Ну от, там все написано.. шо через який проміжок часу міняти. Для яких амортів яке мастило і скільки заливати, та тиск повітря який повинен бути...
Такщо, думаю питання теми вичерпано.

Erazel I-st:
Самое первое что надо сделать, это спустить воздух

Далее снимаем пружjavascript:void(0);ину и закрепляем аморт в тисках

Снимаем мешающие декали

Сейчас надо закрепить корпус аморта, чтобы потом выкрутить крышку в верху

Затянули? Ок, теперь нам надо открутить крышку в верху, но ключем надо только приоткрыть!
http://foto.mail.ru/bk/digger-got/351/i-357.jpg
Найдите какую-нибудь емкость, после чего над ней продолжайте выкручивать крышку

вот теперь откручиваем крыжку бачка. небойтесь, от туда нчего не польется, тк там воздух.

вот такая штукована ессть только в данном аморте, это регулировка комрессии

она спокойно вытаскивается и дальше мы видим поршень.

Продовження на http://deemvl.livejournal.com/10133.html#cutid1 влом було дальше копіювати. Кого зацікавав даний метод то переходимо далі по лінку.

skaz:

--- Цитата: Cyrax від 14.03.2008, 10:58:25 ---Ну от, там все написано.. шо через який проміжок часу міняти. Для яких амортів яке мастило і скільки заливати, та тиск повітря який повинен бути...
Такщо, думаю питання теми вичерпано.

--- End quote ---

Дякую за зсилку і ваще за турботу, тільки от на сайті ніфіга про те скільки і якого масла заливати ніц не пише, так шо не тре.
Там описана її інсталяція і налаштування.

Опис переборки амортіка - корисна річ (доречі масло шо він заливає французьке Мотюль - прикольне, раджу, мені таке у вилку заливали), але питання про кількість залитого масла залишається відкритим, бо наливати без мензурки від фонаря  :nono:  амортік певно так само й буде працювати - від фонаря.

Erazel I-st:
Доречі вчора купив собілітр мотюля. Але 15W для змазувальних камер вилки. 91 грн в Славамото здерли. Подорожало блін. Тиждня два назад ще 78 коштувало.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version