ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

фарбування велосипеда

<< < (2/6) > >>

Erazel I-st:
А хіба в корелі нема функції векторизації растрового малюнка? Я таким ще користувався в році 2002 в Макромедія Флеш 5.0, значить і в корелі має бути.

A.F.C.:
З виготовленням трафарету і грунтовкою трохи прояснилось. Сьогодні знов був в Тернополі (кантора АВТОЛІГА) Вони вчора по телефону мені сказали, шо підберуть любе, а сьогодні показали стандартні зразки, які мають всі продавці автофарб на ринку, тобто дурно пхався до области;).  Пи.Си. Але ж на базарних роверах така краска зустрічається ну дуже часто, мусить ж вона десь бути!!!?(яскраво червоний перламутр з легким бронзовим відтінком)

Антон Одобецький:

--- Цитата: Erazel I-st від 23.09.2010, 12:28:21 ---А хіба в корелі нема функції векторизації растрового малюнка? Я таким ще користувався в році 2002 в Макромедія Флеш 5.0, значить і в корелі має бути.

--- End quote ---
Є, Corel Trace називається така штука. Але вона є дуже недосконалою.

teodor4ik:

--- Цитата: Антон Одобецький від 23.09.2010, 18:54:00 ---Є, Corel Trace називається така штука. Але вона є дуже недосконалою.

--- End quote ---
зря ти так...

я завжди користувався Адоб стрімлайном для того поки не офігів з того як в 13-14 корелі організували роботу трейсера... реально стрімлайн курить в углу... Реально якраз корель то і рулить ні па дєцкі... я взагалі користую 11й, але 14 стоїть саме для трасування.
Дописано : 23.09.2010, 22:03:38
--- Цитата: A.F.C. від 23.09.2010, 18:53:06 ---З виготовленням трафарету і грунтовкою трохи прояснилось. Сьогодні знов був в Тернополі (кантора АВТОЛІГА) Вони вчора по телефону мені сказали, шо підберуть любе, а сьогодні показали стандартні зразки, які мають всі продавці автофарб на ринку, тобто дурно пхався до области;).  Пи.Си. Але ж на базарних роверах така краска зустрічається ну дуже часто, мусить ж вона десь бути!!!?(яскраво червоний перламутр з легким бронзовим відтінком)

--- End quote ---
привези раму, підберу любе... але по тим цінам шо писав... не там шукаєш... ПиСи... там шукати мені бде набагато дешевше ніж тобі...

а по твому писи... в китаї її дохуа... в нас їх красять чимпопало бо всім пофіх нюанси відтінку...

peppermint:
Будеш фарбувати велика - не забудь про засоби особистої безпеки.

http://aukro.ua/item1243340073-protivogaz-gp-5.html

Здоров"я на першому місці.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version