ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
фарбування велосипеда
Вован:
--- Цитата: Стечкин від 20.10.2010, 10:58:49 ---ходові якості велосипеда ніби не дуже залежать від того, як він пофарбований)
виникає питання - з якою метою взагалі фарбують?
варіанти відповіді:
1. всі "нормальні" люди так роблять
2. щоб не ржавів
3. якщо пофарбувати рожево-жовтими смугами, всі дівки твої будуть
4. твій варіант ?
--- End quote ---
Ну щоб Вел круто і дорого виглядав)))
A.F.C.:
По-перше, шановні, хіба я піднімав питання що до доцільності фарбування МОГО вела????? Я ТАК ЗАХОТІВ!!! Що тут ше не ясно? Мій вел. хочу фарбую хочу ні. По-друге, я нікого не ставлю перед фактом: типу кров з носа, але мусите мені то зробити!!! Я спитав поради стосовно того, ЯК САМЕ це зробити(читати перший пост)!!!
Erazel I-st:
--- Цитата: Вован від 20.10.2010, 13:36:04 ---Ну щоб Вел круто і дорого виглядав)))
--- End quote ---
ну якщо це не сарказм то тут ти правий. Ніхто нехоче на говняно виглядаючому байку їздити. Ти вон теж радувався синьому металіку свого Атома, і навіть думки не припускав щоб покрастити його в монотонний коричньовий колір :D
Дописано : 20.10.2010, 14:45:27
--- Цитата: wuwuzange від 20.10.2010, 12:41:46 ---+1
таке саме хотів запитати
--- End quote ---
Ок, давай я тоді пофарбую твій байк в колір поносу. Згідний?
spirit:
--- Цитата: Erazel I-st від 20.10.2010, 14:44:59 ---Ок, давай я тоді пофарбую твій байк в колір поносу. Згідний?
--- End quote ---
чого кіпішуєш, питання стоїть в тому, шо йому мішало катати місяць часу, чи скільки там, але найбільше що мене цікавить, це в який колір потрібно красити байк щоб захиститись від нападу диких собак
Стечкин:
--- Цитата: spirit від 20.10.2010, 17:48:03 --- питання стоїть в тому, шо йому мішало катати місяць часу, чи скільки там
--- End quote ---
+1
я саме це мав на увазі )))
Навігація
Go to full version