ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

фарбування велосипеда

<< < (4/6) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: A.F.C. від 19.10.2010, 14:20:22 ---Не буду говорити про кого йде мова, бо цим повідомленням не збираюсь когось об...ср...ти. Тут не в образі справа, просто Я ПІШКИ ходжу!!! От уявіть себе без ровера місяць часу???

--- End quote ---
напевно тяжко... :) якшо хтось не поняв, то мова про мене...  8) досі не пойму шо мішає його покрасити.. але від того я не став меншим гімнюком... просто не маю як попасти на мастьорню... де все лежит готове до користання.. може моє гімнюцтво хуч троха скрасить той момент шо мала хвора і тому мушу валити з роботи прямо до хати..

A.F.C.:
 " досі не пойму шо мішає його покрасити.."   Пофарбувати не можу, бо немаю трафаретів. Тай Тед, тиж не береш трубки, не відповідаєш на повідомлення в ПП тож звідки я маю знати про твої особисті справи??? *dontknow* Тим більше я ж тобі написав, що якщо тобі не виходить з тою справою то просто скинь мені файли на пошту, а я вже когось відправлю в тернопіль щоб вирізати ті трафарети.

teodor4ik:

--- Цитата: A.F.C. від 19.10.2010, 22:45:05 --- " досі не пойму шо мішає його покрасити.."   Пофарбувати не можу, бо немаю трафаретів. Тай Тед, тиж не береш трубки, не відповідаєш на повідомлення в ПП тож звідки я маю знати про твої особисті справи??? *dontknow* Тим більше я ж тобі написав, що якщо тобі не виходить з тою справою то просто скинь мені файли на пошту, а я вже когось відправлю в тернопіль щоб вирізати ті трафарети.

--- End quote ---
ммм. а осовний слой положити і так їздити?

A.F.C.:
так, можна і так, але братись за ту справу два рази немаю ніякого бажання. Хочаб напиши, чи доробиш їх до кінця(якщо так, то коли) чи мені шукати інші варіанти? Це все шо мені тепер тре знати.

wuwuzange:

--- Цитата: Стечкин від 20.10.2010, 10:58:49 ---ходові якості велосипеда ніби не дуже залежать від того, як він пофарбований)
виникає питання - з якою метою взагалі фарбують?

--- End quote ---
+1
таке саме хотів запитати

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version