Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Про яблучка

<< < (4/5) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Erazel I-st від 16.09.2010, 11:38:13 ---Непомню. То вже років 10 назад було.
 А ти за яким рецептом гнав?

--- End quote ---
1. зробив закваску з ізюма (дріжжі смердять, а ізюм дає виноградне бродіння, тобто по суті спирт виноградний як в вині)
2. розбавив мед водою 1/5 по вазі (десь 1,5л меду на 10л води), проварив дето 2 години знімаючи пінку (шоби всі бактерії передохли) в кінці докинув чуток гзоздики, кардамону, имбиря, кусочок ванільної палочки. якраз 1.5 л води википить і вийде строго 10л бормотухи.
3. промив банку кипятком
4. залив сіроп(через марлю) і закинув закваску.
5. герметично заткнув і вивів трубку в банку з водою
6. за 2 тижня, коли перестало булькати перелив в іншу тару через фільтр.
7. долив літр горілки(1/10) шоб зупинити бродіння перейшовши максимум концентрації спирту.
8. сховав в темному, сухому місці ше на 2 тижня
9. кинув в темне холодне місце ше на 2 тижня шоб всяна фігня осіла і перелив по темни пляшкам доходити (добре підходять винні з корком) кажуть самий смак настане за півроку-рік.

знесло мене від того шо ше не дойшло... а доходяги чекають ще свого часу...

прикол в тому що меду піде хай на 50 грн+20 на горілку ітого 70 тобто 3.5 за півлітра... дешевше пива, але результат і смак даже нефіг порівнювати

Дописано : 16.09.2010, 15:37:11до чого я вів... той же рецепт канає і для яблучного соку, але туда здалось би ше з півкіло чи більше цукру, а краще меду...

Avanar:
Erazel май совість, ти куда на карті людей відправив? По перше це Острівський ліс, а по друге яблука на тій галявині, що на 500 м південніше.

wuwuzange:
поки народ їде в Острівський ліс, Езраель збирає яблука на точці!!!   :D :D

Vintage:
От підлий зрадник  :D

Andrizzio:

--- Цитата: wuwuzange від 16.09.2010, 20:29:55 ---поки народ їде в Острівський ліс, Езраель збирає яблука на точці!!!   :D :D

--- End quote ---

буде мутити скислий кампот і бухати  :laugh: :laugh:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version