Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Вело клуб
CepKo:
а на східному в 14 школу все заїзджають і заїзджають....
певно є підземний хід і в них такий маршрут круговий
IndianLerry:
--- Цитата: Vik від 14.09.2010, 16:27:03 ---На Київській в підвальному приміщенні знаходиться якась велоорганізація. Звідти діти на шосерах виїжджають. І то вже років 15 точно
--- End quote ---
ще на алясці дівчата займаються і в 14-ій школі така сама як на київські
skeleton13:
1) на Київській є велошкола "Золоті колеса", шосери, їздять як не кожен день так через день, в погану погоду або зимою тренуються на станках
2)14 школа на східному, є велогурток, шосери, куда і з ким катаються хз
3) велолюкс, дядько там організовує типу школу для шосерів, але він бухарік то ппц, спортсмени там халявщики, принаймні проїжджають 30-40 км в день...вік їхній 13-15 років, хоча є там один шосер, якого я на підйомі взув на бандери, але на рівному він мене дрюкнув занєфіг *dontknow*
4) біля 26(вроді) школи, біля Болгарського магазину, там є велошкола, дівчата!) мтб і шосе, більше на мтб, або циклокросові байки там бачив! :o тренуються як по лісах так і по шосе, льОтають як дурні...там майстер Сніжок)) прізвище, прикольний дядько і класний майстер
як на мене це весь перелік Тернопільських вело так сказать організацій...)
Vadila:
хм на гурток МТБшніків цікаво булоб зайти,куда вини там їздить іі шо їх там вчать
skeleton13:
--- Цитата: Vadila від 02.11.2010, 19:47:46 ---хм на гурток МТБшніків цікаво булоб зайти,куда вини там їздить іі шо їх там вчать
--- End quote ---
--- Цитата: skeleton13 від 02.11.2010, 18:45:17 --- там є велошкола, дівчата!) мтб і шосе,
--- End quote ---
!
Навігація
Go to full version