ТехМайданчик > Ровери
Шосер Merida
Vadila:
--- Цитата: Dreamland від 14.09.2010, 23:15:02 ---Свого часу я хотів придбати раму цього виробника. Але нажаль після початку кризи в з 2008 Меріда офіційно не поставляє велосипеди і рами в Україну - тому в нас її і немає.
--- End quote ---
моя меріда якраз 2008 року (модель)
VeL:
Багато тут пишуть, що шосейник не підходить до наших доріг- МІФ, я сам катаюсь і всім рекомендую, а якщо шкода, то не беріть колеса за 5 тис. а щось подешевше, сам не раз попадав колесом у ями, але навіть 8 нема у них.
Earl:
--- Цитата: Юра від 15.09.2010, 16:06:17 ---
це як???
шось між шосейником і гібридом чи як???
--- End quote ---
Купа обговорень в різних велофорумах
Наприклад http://forum.velomania.ru/showthread.php?t=54545
Юра:
--- Цитата: VeL від 15.09.2010, 16:13:58 ---Багато тут пишуть, що шосейник не підходить до наших доріг- МІФ, я сам катаюсь і всім рекомендую, а якщо шкода, то не беріть колеса за 5 тис. а щось подешевше, сам не раз попадав колесом у ями, але навіть 8 нема у них.
--- End quote ---
твоя відповідь Андрію сподобається..)))
то якщо він так вже конкретно хоче шосейника, то можеш йому шось толкове підібрати...??
Стечкин:
--- Цитата: teodor4ik від 15.09.2010, 11:21:11 ---[offtop]
то я по ходу лох? в мене вже 2й комп магазинний... 1й був Навігатор, зара Ацер стоїть... Не! ЛОХ це той хто заходить в магазин і бере комп тернопільської зборки... а вот хороший брендовий системнік по розпродажі не взяти - ото дійсно тра бути лохом...
[/offtop]
--- End quote ---
я повністю с тобою згоден :)
лох купує "мачульський-бренд-нейм".
бач, я навіть не міг уявити, що в нашому селі є можливість купити реальний брендовий системник, та ще по знижці *dontknow*
Дописано : 15.09.2010, 21:11:49
--- Цитата: Earl від 15.09.2010, 16:01:36 ---цікаво чому ніхто не пише про циклокросові вели
близько до шосейника, але розраховано також і на пересічену місцевість
думаю мій наступний вел буде саме таким
--- End quote ---
імхо як для наших умов :)
Навігація
Go to full version