ТехМайданчик > Ровери

Шосер Merida

<< < (5/7) > >>

Erazel I-st:

--- Цитата: Vintage від 15.09.2010, 08:07:46 --- Наприклад зустрінься і поглянь вживу на гібрид Erazel I-st, і на такому не дуже страшно по нашому українському бездоріжжю (оскільки доріг в Україні -  н е м а є) їздити!

--- End quote ---
Та він бачив. Ми ж були разом в карпатах. Та й в Сергія(один з Веселих Педалей) є гібрид Скот. так що гібрид було де помацати.

teodor4ik:

--- Цитата: Стечкин від 14.09.2010, 22:34:58 ---імхо тільки лохи купують в магазині вже складений компютор.

--- End quote ---
[offtop]
то я по ходу лох? в мене вже 2й комп магазинний... 1й був Навігатор, зара Ацер стоїть... Не! ЛОХ це той хто заходить в магазин і бере комп тернопільської зборки... а вот хороший брендовий системнік по розпродажі не взяти - ото дійсно тра бути лохом...
[/offtop]
собсно мова про то шо якшо ти надумаєш збирати ровер з нової комплектухи, то попадеш на купу грошей. А якшо найдеш хороший розпродажний варіант
--- Цитата: Dreamland від 14.09.2010, 23:15:02 --- з 2008 Меріда офіційно не поставляє велосипеди і рами в Україну - тому в нас її і немає.
--- End quote ---
а це явно він... то варто брати і не паритись, якщо ти впевнений, що тобі треба ровер саме такого класу. Якщо не впевнений, можна пошукати на ебаю якогось гібридика б/у... типу раз за 4к ушол Марін на ультегрі і шиманських вілсетах, такий шо я ледь не плакав, але тоді грошів не було на нього.

Юра:
Я Андрійові вже повно раз торочив, що на наші дороги шосейник не піде....)))но він впертюх...твердо націлений на шосейника.. >:(
йому просто треба дати,поїздити 1-2 дні на шосейнику,такий же самий час на гібриді і на МТв(ну він вже їздить, на свому веллері, то він знає шо то таке0..хай порівняє..і тоді вже буде точно знати чи йому треба того,чи нє..))

Earl:
цікаво чому ніхто не пише про циклокросові вели

близько до шосейника, але розраховано також і на пересічену місцевість
думаю мій наступний вел буде саме таким

Юра:

--- Цитата: Earl від 15.09.2010, 16:01:36 ---близько до шосейника, але розраховано також і на пересічену місцевість
думаю мій наступний вел буде саме таким

--- End quote ---

це як???
шось між шосейником і гібридом чи як???

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version