ТехМайданчик > Ровери

Шосер Merida

<< < (4/7) > >>

Стечкин:

--- Цитата: Erazel I-st від 14.09.2010, 23:39:55 ---ЧИСТО ІМХО:
 Не бери шосер, не ті у нас дороги ще. Краще купи толковий МТБ і постав на нього сліки. Або ж хорошого гібрида візьми. Бо шосер то задоволення для рівних доріг і великих відстаней.

--- End quote ---

+ шосер реально дорожчий від МТБ

VeL:

--- Цитата: qwerty22 від 12.09.2010, 21:17:22 ---Шосер Меріда  Road Race HFS 904 - я хочу запитатись чи це нормальний шосер
Размер рамы:       [45XS]-48S-50M-52.5L-55XL-57.5XXL
Количество скоростей:       20
Рама:       Merida Road Race HFS-Single
Вилка:       Carbon Road
Шатуны:       Shimano R600 50-34
Каретка:       Shimano R600
Переключать задний:       Shimano 105
Переключатель передний:       Shimano 105
Шифтеры:       Shimano 105 2-/10-
Тормоза:       Shimano 105
Тормозные ручки:       Shimano 105
Обода:       Alex Race24-700-White-NC
Втулки:       Shimano 105
Кассета:       Shimano CS-5600 11-25
Покрышки:       Vittoria Rubino 23 60 Kevlar
Руль:       FSA Gossamer 31.8mm
Вынос руля:       FSA OS-190 6
Подсидельный штырь:       FSA SL280 SB25 31.6mm
Сиденье:       X-Mission Side-White
Педали:        - нема
http://www.meridabikes.com.ua/road_race_hfs_904.html
Дописано : 12.09.2010, 21:19:47
Дописано : 12.09.2010, 21:21:28Підкажіть може якийсь є ліпший шосер в межах цін такого байка, бо я чесно кажучи не розбираюсь !
Дописано : 12.09.2010, 21:43:54Будь-ласка прошу щоб допомогли визначитись з маркою шосера , і підказати чи цей що я показую гарний !

--- End quote ---
Кажеш, що не розумієшся, тоді нащо зразу націлився на роверик, ціною 10-12 тисяч???

Стечкин:

--- Цитата: VeL від 14.09.2010, 23:54:49 ---Кажеш, що не розумієшся, тоді нащо зразу націлився на роверик, ціною 10-12 тисяч???

--- End quote ---

правда-правда!!!

бач, для тебе скорш за все не буде принципової різниці між ДОБРЕ ДОВЕДЕНИМ старим шосером за 2 тисячи і новим за 10 тисяч.
ти ж не займаєшся спортивними велогонками.

і ще такий момент - шосер в стандартній комплектації йде без педалей.
тобто педалі купуються окремо залежно від вподобань власника.
ти би спочатку хоч з спортивними педалями визначився і навчився з ними їздити.
є три типи:
1. тукліпси - мені подобаються найбільше через ціну і можливість використання звичайних кросовок
2. контакти туристичні/для велокроса - набагато дорожче, але ходити в тих велотуфлях можливо
3. контакти гоночні - ще дорожче, взуття для ходьби не призначене

Earl:
+1 за гібрид або циклокросс

Vintage:
Реально, я на свому Giant-i за N-штук грн. фіга з два пережену ХВЗ. Свого часу тоже дуже прагнув шоссера,  але тверезо оцінивши стан доріг в Україні і свою рвучку вдачу тупо придбав МТБ, трохи звичайно спершу шкодував, але зараз не переймаюсь, хоча як побачу когось на шоссері, то всередині якесь таке відчуття дивне появляється (мабуть жаба ще до кінця не здохла)! Краще реально зупини свій вибір на гібриді, він поєднує в собі структуру шоссера та універсальність Крос-кантрійника, тому він і називається гібрид, що перейнав до себе компоненти та елементи технічних рішень від інших типів велосипедів. І на гібриді також мій Giant (зі стоковою покришкою) довго у Тебе на хвості не "повисить" а з часом безнадійно відстане на трасі. Наприклад зустрінься і поглянь вживу на гібрид Erazel I-st, і на такому не дуже страшно по нашому українському бездоріжжю (оскільки доріг в Україні -  н е м а є) їздити! До того ж шоссерські компоненти на порядок дорожчі за більшість інших типів наших "залізних коней"!!! 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version