ТехМайданчик > Ровери
Шосер Merida
qwerty22:
Порадьте мені дійсно може мені не з мерід вибирати а може якісь інші фірми , бо я можу макс ціну за велосипед 8 000 грн , і хочу добрий шосер шоб робити прокатку кожного ранку і вечора !
Юра:
Андрюха, вибирай з треків...там досить класні моделі є..))
Стечкин:
--- Цитата: Erazel I-st від 14.09.2010, 17:02:13 ---Ну та я про едорогі велосипеди, ну і трішки Росію. Меріда досить відомий міжародний бренд. І по рангах несильно поступається Треку і іншим шарашкіним конторам.
--- End quote ---
імхо Меріда взагалі крута фірма і стоїть вище від Трека.
якби Меріда була дешевою шнягою, нею були би заповнені тернопільськи магазини, а так її ніхто і не бачив в очі
Дописано : 14.09.2010, 22:49:24
--- Цитата: qwerty22 від 14.09.2010, 22:08:46 ---Порадьте мені дійсно може мені не з мерід вибирати а може якісь інші фірми , бо я можу макс ціну за велосипед 8 000 грн , і хочу добрий шосер шоб робити прокатку кожного ранку і вечора !
--- End quote ---
соррі, пишу в ....-цятий раз.
ходові якості вела залежать насамперед від колес і покришок.
тобто нещасний, обєктивно найгірший в світі в своєму класі Турист ХВЗ легко обганяє на хорошому шосе гірський Джант за 5000 грн.
тут є питання - що ти хош:
1. дорогий понтовий вел
2. безпонтовий вел з хорошими ходовими якостями
імхо дійсно хороший ДЛЯ СЕБЕ САМОГО вел збирається/доводиться самостійно, так само як і компютер.
імхо тільки лохи купують в магазині вже складений компютор.
Dreamland:
--- Цитата: Стечкин від 14.09.2010, 22:34:58 ---імхо Меріда взагалі крута фірма і стоїть вище від Трека.
якби Меріда була дешевою шнягою, нею були би заповнені тернопільськи магазини, а так її ніхто і не бачив в очі
--- End quote ---
Свого часу я хотів придбати раму цього виробника. Але нажаль після початку кризи в з 2008 Меріда офіційно не поставляє велосипеди і рами в Україну - тому в нас її і немає. В тій же Росії - будь-ласка. Меріда в мене асоціюється з якісним та недорогим виробником (якщо брати щось вище середнього класу). Меріда бере гроші за якість, тоді як Треки за якість + ім'я.
Erazel I-st:
ЧИСТО ІМХО:
Не бери шосер, не ті у нас дороги ще. Краще купи толковий МТБ і постав на нього сліки. Або ж хорошого гібрида візьми. Бо шосер то задоволення для рівних доріг і великих відстаней.
Навігація
Go to full version