ТехМайданчик > Ровери

Шосер Merida

(1/7) > >>

qwerty22:
Шосер Меріда  Road Race HFS 904 - я хочу запитатись чи це нормальний шосер
Размер рамы:       [45XS]-48S-50M-52.5L-55XL-57.5XXL
Количество скоростей:       20
Рама:       Merida Road Race HFS-Single
Вилка:       Carbon Road
Шатуны:       Shimano R600 50-34
Каретка:       Shimano R600
Переключать задний:       Shimano 105
Переключатель передний:       Shimano 105
Шифтеры:       Shimano 105 2-/10-
Тормоза:       Shimano 105
Тормозные ручки:       Shimano 105
Обода:       Alex Race24-700-White-NC
Втулки:       Shimano 105
Кассета:       Shimano CS-5600 11-25
Покрышки:       Vittoria Rubino 23 60 Kevlar
Руль:       FSA Gossamer 31.8mm
Вынос руля:       FSA OS-190 6
Подсидельный штырь:       FSA SL280 SB25 31.6mm
Сиденье:       X-Mission Side-White
Педали:        - нема
http://www.meridabikes.com.ua/road_race_hfs_904.html
Дописано : 12.09.2010, 21:19:47
Дописано : 12.09.2010, 21:21:28Підкажіть може якийсь є ліпший шосер в межах цін такого байка, бо я чесно кажучи не розбираюсь !
Дописано : 12.09.2010, 21:43:54Будь-ласка прошу щоб допомогли визначитись з маркою шосера , і підказати чи цей що я показую гарний !

[вкладення вилучене Адміністратором]

Юра:
народ, що ніхто не шарить в шосейниках???
шо то з вас за такі велосипедисти,якщо ви не хочете дати велотоваришові пораду,по купівлі шосейника??  *No* *dontknow*
може хтось знайомих має шо розуміється???

п.с купить собі(по рекомендаціях шосероводів з інших велофорумів) гарного шосейника, піде в великий спорт і буде всю шприху згадувати поганими словами....де так можна???аааа?? :D

Vintage:
На вигляд класний, по компонентах - не скажу нічого, так як сам катаю на "шосейнику" зі стальної рами та вилки, ровер масою 18 кг. Anri1214 міг би щось сказати, але має мабуть інші приємні турботи. Єдиний можливо Skeleton 13 щось підкаже або ще хто (наприклад шоссеровод, котрого я майже щоранку бачу, котрий мчить з вул. Злуки в сторону 2-ої лікарні чи-то "Сільпо")  *dontknow*

Earl:
ти бачив на чому і куди катається, наприклад, стєчкін?
по-моєму, питання про хороші і пагані шосейники при цьому відпадає
якщо ти не маєш намірів йти у проф. спорт

так, на мою нубську думку це хороший вел, хоча конешно з чим порівнювати
і у меріди завжди непогане співвідношення ціна/якість

Vintage:
 Я прекрасно знаю на чому катається  Стєчкін, але по шосейних компонентах я відповів хто міг би щось корисне порадити. На рахунок "Merida"-и то це недорогі велосипеди вир-ва Тайвань, і якщо компоненти підібрані у даній моделі непогані то ціна не буде дуже високою, бо то правда що у них доволі хороше співвідношення ціна/якість!
 Чесно - зараз у місті чимало людей бачу на шосейниках це радує, просто багатенько нового мені маловідомого народу останнім часом появилось на форумі (зокрема цього сезону), і я не знаю всіх хто володіє шосейними роверами.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version