Мандрівки > Майбутні
Сама перша триденка року
Erazel I-st:
Славку, якби ти справді хотів в багатоденку ти б послав тих родичів. ТО їх проблеми, хочуть собі скупитися то нехай скупляються. Хочуть побути тут пару днів то готелі ще ніхто не відміняв. ДУмаю якшо мають 500 грн на товари то будуть мати й гривень 40 на готель. Ти жд не зобовязаний під них підлаштовуватися. Або їм треба було тебе за тиждень попередити. Бо то занадто нагло з їх сторони "Ось ми, давайте розважайте нас". У тебе є своє життя, і вони мають це розуміти.
xlibes:
Та то досить непогані люди і я їх рідко бачу, а ще рідше вони приїжджають в гості.
Та й родинних зв"язків я не цураюся.
Тому я їх ніяк не міг послати подалі.
Серйозно.
Dreamland:
Ну що ж - маю пропозицію перенести цю 2 денку на більш тепліші дні. Оскільки є багато бажаючих поїхати - але немають можливостей.
Отож - маршрут є, бажаючі є... будемо чекати тепла та шукати нову дату для цієї дводенки.
п.с. Еразел - сподіваюся ти встигнеш зібрати свою КаКашку... і поїдеш з нами
Erazel I-st:
Неа, невстигну. На це десь місяць-два піде. Бо Тайгер намилився забирати мою стару раму. Да й я ї їспуляти хотів. Треба нову купити.
Хіба що спробую на зарашньому покататися. Якщо вийде то спробую з вами поїхати.
Cyrax:
Ну давай-давай, на ФР байку перти кіко? 100км. Цікаво буде подивитись на твою пику, колити приволочешся до Тернополя
Навігація
Go to full version