ТехМайданчик > Ровери

Шо зо звір і з чим його їдять?

<< < (2/5) > >>

Erazel I-st:
Юрка, я офіційно присягаюсь відірвати руки тому фотографу  :D . Де фотки переднього/заднього переклюків, тормозів нормальні, манеток, шатунів? Без того всього ціну не скажеш. А так то згідний з Тедом, на вигляд приблизно - початковий продвинутий рівень(тобто достатній з головою).

A.F.C.:
так... велосипед мій, фотографував я, якщо ся так моцно чуєш, то "руки повідривати" можеш колись при наготі попробувати, але думаю з цим ділом в тебе нічого не вийде *No* Тормоза(вчора їх переглянув, придатні до використання і буду міняти їх коли вийдуть з ладу), шатуни манетки і переклюки не фотографував, бо на даний момент вони мене влаштовують, але якщо ви не зможете спати без такої інфи то можу організувати фотосесію цип пристроїв. На початку теми ж написано: "хочу почути  хоч якісь відгуки  про раму, втулки, вилку". Тед, де можна знайти той "рік"?

Erazel I-st:

--- Цитата: A.F.C. від 10.09.2010, 09:33:14 ---Тед, де можна знайти той "рік"?

--- End quote ---
Часто на короні вилки(в нижій частині) вибитий рік виготовленння. там і дивись.

І взагалі я непоняв, так ти його вже взяв чи ні. Якщо взяв то що від нас хочеш почути? Чи не заплатив забагато? Ну до 3 тисяч можна дати спокійно(5 коштує Джіант якийсь з приблизно аналогічною обвіскою, але все ж розпиши комплектацію, щоб ми могли точніше судити).
 Та й взагалі я щось неврубався в фрази "вони мене влаштовують, тому й не фоткав". Що ти цим сказати хотів?

З того що я по фото побачив то тільки вилку оприділив - SR Suntour якийсь(щось типу XCP-XCR), з блокуванням. Тормоза шімановські як проти базару то класні(всяких Промаксів), як повноцінні представники дискарів то неахті - геморне регулювання положеня колодок в них, та й ніколи надто сильними небули. Але то таке, то вже забаганки розбещених велосипедистів.

4.21.2007:
нішікі - япорьскі ровери
сам експлуатую нішікі гібрид   +

A.F.C.:
Він в мене, але так як я  взяв його в знайомого, то ми домовились, що перш ніж заплати гроші я подивлюсь чого там бракує і що буде коштувати заміна зіпсутих елементів(ну, щоб не купляти кота в мішку). Орієнтовна ціна менше ніж ви припустили, значить він вартий грошей які за нього просять. Задня касета-нема ніяких написів, а по тих всяких циферках і буковках, що є на зірках визначати не вмію, на вигляд ніби не зношена, тре попробувати під час їзди. Каретка взагалі Х.З., шатуни: єдине, що можна там розібрати з написаного ТРУВАТІВ ІСОФЛОВ (на квадрат) ланцюг тре викинути, поставлю новий і спробую якщо не буде проскакувати залишу всю трансмісію як є, але з часом думаю поставити шось з інтегрованою віссю. Обвіс ДЕОР, косметичний стан не найкращий, задній переклюк трошки поцарапаний, але ніби функціонує справно, так як троси і рубашки перетворились на одне ціле, то нема змоги провірити роботу пари манетка-переклюк, передню перекидку тре трохи "розрухати" а то під дією пружини вона не вертається в вихідне положення. Манетки робочі, просто не мають товарного вигляду. Що за манетки не знаю(переключання здійснюється одним пальцем як на срамі) зроблю фото і викладу. Так як для дальніх поїздок маю СКОТА, то цим велом буду їздити по місту, і заміна деталей беде проводитись після виходу їх з ладу.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version