ТехМайданчик > Ровери

Шо зо звір і з чим його їдять?

<< < (4/5) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Andrizzio від 10.09.2010, 14:49:03 ---...так само я можу спитати шо за ровер в мене на аві...

--- End quote ---
там сліпому видно, шо то спеш бігхіт з 888  :D, а решту можу попробувати вгадати... :P

A.F.C.:
Ще раз пишу *rtfm*, цікавила РАМА, ВТУЛКИ І ВИЛКА, все!!! По цих елементах нічого не знаю і не знайшов ніякої інфи, тому і запитав, може хтось мав з цим справу!!!!!!!! Я ж не питаю, купувати мені цей вел чи ні. Менше з тим, велосипед залишаю собі. Всім дякую за допомогу.

Стечкин:
можна ще я встромлю 5 коп ?

імхо НІШІКО досить крута, дорога і тому малопоширена на теренах СНГ фірма.
тобто НІШІКО поруч чайновских треків і джантів - це як англійский автомобіль ROVER поруч з опелем/фольксвагеном не-німецької зборки.
чисто з точки зору базарної ціни НІШІКО просто рази в півтора-два дорожче від трека/джанта аналогічної комплектації.
мінус - оригинальних запчастин до нього в нас не купиш :(

teodor4ik:

--- Цитата: Стечкин від 10.09.2010, 19:42:41 ---мінус - оригинальних запчастин до нього в нас не купиш :(

--- End quote ---
плюс - один фіг підходять і неоригнальні... сумніваюсь шо там є щось нестандартне..

--- Цитата: A.F.C. від 10.09.2010, 18:16:38 ---Ще раз пишу *rtfm*, цікавила РАМА, ВТУЛКИ І ВИЛКА, все!!! По цих елементах нічого не знаю і не знайшов ніякої інфи, тому і запитав, може хтось мав з цим справу!!!!!!!! Я ж не питаю, купувати мені цей вел чи ні. Менше з тим, велосипед залишаю собі. Всім дякую за допомогу.

--- End quote ---
вся попередня мова була про то, шо нішикі рулить, і говна там бути не може впринципі... єдина інофо шо нашов по тим колесам, це те що крім нішикі її ніхто не користає, тобто це "карманний" бренд і під ним занефіг може бути DT-340 втулка і якись сановський обід, але з іншою наклейкою... рама рулить, вилка гівно...
ти шось таке хотів почути?

Стечкин:

--- Цитата: teodor4ik від 10.09.2010, 20:09:04 ---плюс - один фіг підходять і неоригнальні... сумніваюсь шо там є щось нестандартне..

--- End quote ---

тут я повністю згоден

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version