ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

поставити камеру на 28" в покришку на 26"

<< < (2/4) > >>

Erazel I-st:
Стечкін ти ж ніби технічно підкована людина. Ну чого тупиш - береш вирізаєш з камери потрібний довжини кусок і кінці склеюєш між собою. І маєш камеру на 26 дюймів. Я так колись робив. З 26 зробив камеру на 20. Але то неспеціально, просто дурью маявся(вирізав з камери захист на ноги вилки і жалко було викидати те що від камери залишилось). І знаєш, получилось. Як недивно получилось.

Стечкин:

--- Цитата: Erazel I-st від 10.09.2010, 17:26:49 ---Стечкін ти ж ніби технічно підкована людина. Ну чого тупиш - береш вирізаєш з камери потрібний довжини кусок і кінці склеюєш між собою. І маєш камеру на 26 дюймів. Я так колись робив. З 26 зробив камеру на 20. Але то неспеціально, просто дурью маявся(вирізав з камери захист на ноги вилки і жалко було викидати те що від камери залишилось). І знаєш, получилось. Як недивно получилось.

--- End quote ---

дякую, Сергію :)

а не памятаєш, яким саме клейом користувався?

teodor4ik:

--- Цитата: Erazel I-st від 10.09.2010, 17:26:49 ---Стечкін ти ж ніби технічно підкована людина. Ну чого тупиш - береш вирізаєш з камери потрібний довжини кусок і кінці склеюєш між собою. І маєш камеру на 26 дюймів. Я так колись робив. З 26 зробив камеру на 20. Але то неспеціально, просто дурью маявся(вирізав з камери захист на ноги вилки і жалко було викидати те що від камери залишилось). І знаєш, получилось. Як недивно получилось.

--- End quote ---
я йому то вже в реалі порадив :laugh:

Erazel I-st:

--- Цитата: Стечкин від 10.09.2010, 19:23:07 ---дякую, Сергію :)

а не памятаєш, яким саме клейом користувався?

--- End quote ---
Суто місце склейки двох кінців "труби" то звичайний "супермомент"(той моментальний). ну а "шину"(нашлав поверх шва полоску резини щоб точно не пропускало) накладав на звичайний гумовий клей із ремкомплекту.

Стечкин:

--- Цитата: Erazel I-st від 10.09.2010, 20:51:19 --- Суто місце склейки двох кінців "труби" то звичайний "супермомент"(той моментальний). ну а "шину"(нашлав поверх шва полоску резини щоб точно не пропускало) накладав на звичайний гумовий клей із ремкомплекту.

--- End quote ---

тепер мам забаву з гумовими виробами довгими зимовими вечорами .....

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version