ТехМайданчик > Спорядження
моніторинг секондів на наявнісь корисних речей :)
baxic:
--- Цитата: teodor4ik від 27.09.2010, 14:00:15 ---тамже по 95 неопренові водолазки... можна скинутись, взяти і порізати на захисти рами від цепки і тросиків... дофіга вийде...
--- End quote ---
бачив я ті "водолазки" - то дитячі неопренові гідраки малих розмірів на коротрий рукав і з короткими штанинами.
якщо брати задля матеріалу, то краще шукати на бомжику неопренові шотри для похудання великих розмірів - їх можна знайти по 30 грн і вийде з низ більше корисного матеріалу. Я взагалі в свій час накупував таких шортів по 8 грн.
RUDOLF:
Дійсно завдяки секонду, можна знайти вело-речі які продавці продають за копійки бо не знають навіть що це і яка його реальна ціна. Я наприклад бачив неодноразово відмінного стану велотруси з памперсом за 10-15грн які насправді коштують від 400грн :)
Vadila:
На секонді біля Р.б бачив вело костюм для дх чи хр його знає...але костюм крутий
Юра:
--- Цитата: Vadila від 21.10.2010, 15:03:58 ---На секонді біля Р.б бачив вело костюм для дх чи хр його знає...але костюм крутий
--- End quote ---
а ціна??
teodor4ik:
--- Цитата: Vadila від 21.10.2010, 15:03:58 ---На секонді біля Р.б бачив вело костюм для дх чи хр його знає...але костюм крутий
--- End quote ---
де саме і па чом???...
жилетів світлячків нікому не тра по 5ці???
Навігація
Go to full version