Загальний > Оголошення

У Тернополі відбудуться всеукраїнські велосипедні перегони

<< < (3/4) > >>

skeleton13:

--- Цитата: Саша (схыдний) від 18.09.2010, 21:40:33 ---то на Яку годину починається??? 

--- End quote ---
десь по 11

--- Цитата: Юра від 18.09.2010, 21:42:49 ---скелетон,якщо будеш брати участь, будем тримати за тебе кулаки..))

--- End quote ---
дякую  наперед))
Дописано : 19.09.2010, 16:15:51сьогодні успішно були проведені шосейні велогонки вулицями Тернополя. від такої к-сті шосерів аж дух перехоплює  :o
шо сподобалось...то велосипед одної дівчини червоний Cervelo!(не памятаю як тончо пишеться) з карбоновими колесами...а так в загальному цікаво!
ця гонка проводиться в три етапи! два попередніх були на чернівецькій трасі в Мишковичах, групова і індивідуальна гонки.
цього року вперше за декілька років в класі Юнаки старші вроді би 94р. (типу найстарші :o) виборов тернополянин Луцишин, вроді би Роман   :D  на Команчі
на наступний рік...треба справку від лікаря і заявку від команди, так шо треба буде зібрати команду  :) вже всьо знаєм і буде норм  :)
+ на гонку в Жовкві можна виставити буде команду від Шприхи

Юра:
ооо...прикольно)))

Erazel I-st:
Там навіть Розенбаум був присутній

Мої фото з події можна переглянути тут http://picasaweb.google.com.ua/tretyaksergiy/20100920Shosse#

Vadila:
блін,а я тільки зібрався на виїзд,так почався дощ,а таке дійство в Тернополі дуже рідко :'(

Erazel I-st:

--- Цитата: Vadila від 20.09.2010, 16:59:05 ---блін,а я тільки зібрався на виїзд,так почався дощ,а таке дійство в Тернополі дуже рідко :'(

--- End quote ---
Ну враховуючи те що дощ почав накрапати аж на завершальних етапах, а падати почав аж після кінця гони то - ВРУЧАЮ ТОБІ ПЕРЕХІДНИЙ РУЧНІК  :laugh:, не ображайся, жарт.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version