Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Питання щодо провайдера інтернету

<< < (2/9) > >>

Vadila:
в мене тож ого,ніяких замічань,а якщо треба щось скачати,то ставлю комп на ніч або на день і качаю-це не є проблема
Дописано : 30.08.2010, 22:43:27а бітер то тільки цифри гарні :o

CoRacK:
Не знаю, в мене Біттер більше 2 років, швидкість, правда, трохи занижена до 10 мегабіт не дотягує, реально 1,1 Мб/с. Буває 1-2 рази в місяць пропадає інтернет відсили на годину, але в них таке завжди було. Мене цілком задовільняє.

capone:

--- Цитата: CoRacK від 30.08.2010, 23:31:28 ---Не знаю, в мене Біттер більше 2 років, швидкість, правда, трохи занижена до 10 мегабіт не дотягує, реально 1,1 Мб/с. Буває 1-2 рази в місяць пропадає інтернет відсили на годину, але в них таке завжди було. Мене цілком задовільняє.

--- End quote ---

Ну так 1,1 Мбайт/с то і є 10 мегабіт :)

В мене тоже біттер і скажу як користувач - 2 роки користуюся, всьо гуд

Erazel I-st:

--- Цитата: capone від 31.08.2010, 00:01:04 ---В мене тоже біттер

--- End quote ---
 :D :D :D :D :D :D :D
 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
 Знаючі люди поймуть  :). Я б ще більше ржав якби у тебе був НЕ бітер  :)
 По темі:
 За бітер нескажу, але зараз вже набагато краще чим було раніше. Юзаю ого вже більше року. Зараз 4 мегабіти за 100 грн(кажись 100, точно незнаю бо не плачу особисто, просто даю татові гроші на всі комунальні і він йде платить  :) ). Завжди все стабільно було поки був на 1 мегабіті. З 4 вже почав мій Длінк викаблучуватися. Не тяне він мою лінію нормально. Прийшлось скидати аплоад до 0,9. На закачку є реальних 4 мегабіти - швидкість порядка 450-510 кб/с. Звязок не пропадає ніколи. Грози не страшні. Але якшо лінія старувата чи довга то треба брати модем Zyxel або щось того плану, а це потяне біля 500 грн. Тому чи варто доплачувати стільки за перехід з бітера то вже рішати кожному. Та й взагалі чи варто переходити теж треба думати. Якщо є бітер і влаштовує все крім пропадання інколи то можна просто взяти ОГО на мінімальному тарифі і тримати як резервну лінію  :), думаю на 30 грн в місяць(чи скільки там у них мінімалка) не збідніється. Да для швидкостей таких буде хватати і звичайного Д-лінка за 190 грн.

capone:
В той момент, коли підключав в себе інет вибору і не було. Якби був вибір, може провайдер в мене був би і інший :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version