ТехМайданчик > Спорядження
Вибір багажника
teodor4ik:
--- Цитата: Fm від 30.08.2010, 08:27:42 ---він заді був погнутий. чи ти ще десь?
--- End quote ---
самий хвіст.
Fm:
він такий і був :D
коли весь той хлам віддаш?
bhagavan:
Користуюся алюмінієвим, на якому пише до 25 кг. Навантаження витримує на ура, єдине шо мені недовподоби його ергономічні хар-ки: вузький (баул сповзає занизько, як широка сорочка на вузьких плечах) і відсутні додаткові "пера" для підтримки мішків баула шоб вони не загиналися і не потрапляли в шприхи. Можливо є конструктивно інші алюмінієві багажники - того вже не знаю. Але якшо баул наталувати чимлсь легки і обємним - то він в шприхи не полізе аж ніяк. Порвав лише пустий баул Вітальків на ньому.
teodor4ik:
--- Цитата: bhagavan від 30.08.2010, 12:36:32 ---Можливо є конструктивно інші алюмінієві багажники - того вже не знаю.
--- End quote ---
існують... в мене такий
baxic:
люмінієвий з наваротами (додатковий захист від попадання баула в шприхи, видовжений на 5 см) важить 1 кг.
Фред купив такий в РБ за 100 грн. слабке місце в ньому - кріплення нижнє - зігнулося (як варіант - пославити грубше)
той що я вожу простий люмінієвий, такий як в Янека, тільки без прищепки важить 600 грам. заповнений баул в шприхи не лізе, якщо треба, можна гумою привязати патички (не дуже естетично виглядає). 80 кг статичного навантаження витримує.
переважив багажник - 700, а не 600 грам
Навігація
Go to full version