ТехМайданчик > Спорядження
Вибір багажника
Vik:
Хто з практичного досвіду порадить, що краще: алюмінієвий чи стальний багажник. Знаю, що алюмінієвий легший, але він витримує кілограм 15-20, а стальний - більше ваги тримає. Ціна, звичайно, стального менша.
Fm:
Алюмінєві багажники, на яких написано 25Кг можна сміло брати. Якщо не тягати на них мішки із картоплею, то вони забезпечують 100% потреб велотуриста.
І ще, саме слабке місце багажника, це не трубки з яких вони зроблені, а стальні болти якими скручені. Перед експлуатацією перевірити їх твердість.
teodor4ik:
--- Цитата: Fm від 29.08.2010, 18:34:16 ---Алюмінєві багажники, на яких написано 25Кг можна сміло брати. Якщо не тягати на них мішки із картоплею, то вони забезпечують 100% потреб велотуриста.
І ще, саме слабке місце багажника, це не трубки з яких вони зроблені, а стальні болти якими скручені. Перед експлуатацією перевірити їх твердість.
--- End quote ---
я недавно 1н багажник стальний погнув... даже не знаю як тепер його господару в очі дивитись, тим часом як мій алю. ту ж нагрузку витримав спокійно... так шо питання не матеріалу, а виключно обраного екземпляра.
Fm:
він заді був погнутий. чи ти ще десь?
Tiger:
Весною так само вагався, але взяв стальний.
Різниця у вазі невелика, по навантаженню стальний більше витримає.
Якщо б зломався то звичайний зварочний апарат як тут знайдеться так і можливий варіант знайти в дорозі :)
Навігація
Go to full version