Мандрівки > Звіти
проїхав за день
Стечкин:
--- Цитата: Kritik від 15.05.2012, 22:52:09 ---твоя ідея - ти і втілюй :D
--- End quote ---
та я запросто - але ж проблема в тому шо я апріорі найкрасивіший роверист Всесвіту і околиць...
Andy:
"Ранкова прогулянка".
6 магазин - Біла - об"їзна - Львівська траса - Тернопіль - Дамба.
Відстань - 20.57 км
Час в дорозі (і загальний) - 45:04
Середня - 27.32 км/год
Максимальна - 50 км/год
Їхав в спринтерському темпі, бо знав, що не треба буде повертатись назад. Середня була б ще більшою, але по місту після двох аварій більше 25 не їжджу, та і на дамбі вперся в тролейбуса...
Виїзд був в 8:40, але лице всеодно припік, так що на змаганнях, боюсь треба буде з півлітри крему від сонця...
Майже на всьому шляху був зустрічний вітер.
П.С. Може б - то задуматись про шосера?.....
Сім самураїв:
--- Цитата: Andy від 21.05.2012, 09:52:33 ---"Ранкова прогулянка".
6 магазин - Біла - об"їзна - Львівська траса - Тернопіль - Дамба.
Відстань - 20.57 км
Час в дорозі (і загальний) - 45:04
Середня - 27.32 км/год
Максимальна - 50 км/год
Їхав в спринтерському темпі, бо знав, що не треба буде повертатись назад. Середня була б ще більшою, але по місту після двох аварій більше 25 не їжджу, та і на дамбі вперся в тролейбуса...
Виїзд був в 8:40, але лице всеодно припік, так що на змаганнях, боюсь треба буде з півлітри крему від сонця...
Майже на всьому шляху був зустрічний вітер.
П.С. Може б - то задуматись про шосера?.....
--- End quote ---
мені теж останнім часом здається, що мтб ти переріс)
teodor4ik:
--- Цитата: Сім самураїв від 21.05.2012, 10:42:38 ---мені теж останнім часом здається, що мтб ти переріс)
--- End quote ---
мтб переріс кожен хто починає рахувати середню, максимальну, час в дорозі... а потім шукати виправдань чому так хижо...
пеес. вчора забрав у неоні хт метебе... який же він матрас після мого... на ньому даже ямки можна не обїжжати і з бардюра плюхатись в сідлі, а не на полусогнутих.
vit:
Підніму я загублену тему.
Накатався сьогодні досхочу. Все по роботі.
За недільку назбиралось чотири заявочки стосовно некоректної роботи супутникових антен.
Весна літо осінь - їзджу по мірі надходження скарг. Зимою - всіх пишу на суботу, бо, по-перше, вихідний, по-друге, в будні після шостої вже темно і починає притискати мороз.
Виїхав о 12.00.
Маршрут 1. Літак - Самий кінець Березовиці (за рестораном пролісок) ~ 9км.
М.2. Самий кінець Березовиці (за рестораном пролісок) - рогатка - Збруч - парк Топільче - Миру 3. ~ 8км.
М.3. Миру 3 - парк Топільче - Затишок - гот. Террнопіль - 6-ий магазин - самий кінець Плотичі (перед жовтою шашличною наліво) ~13км.
М.4. Плотича - Літак. ~ 13км
Додому приїхав о 18.30, самопочуття нормальне, зголоднів, з'їв би рідну маму. Пройдена по компу 46км.
Навігація
Go to full version