Мандрівки > Звіти
проїхав за день
Стечкин:
таки їздив сам до Дичкова, доки Ізя вотку ковбасом закушував і ціцьками глупих бап занюхував...
36 км
Erazel I-st:
https://www.sports-tracker.com/workout/erazel/5acfc4d8c3d63956af961744
В 17 годині подзвонив Володька Лісовий і запропонував зганяти в Озерну вечором. Я думав він жартує, тому погодився. В 18:10 заїхав він та Ромка і ми селами поїхали в напрямку Озерної, хоча я до останнього вірив що десь в Домаморичах ми звернемо на трасу і вернемось в Тернопіль до години 20-21 :-), але хлопці таки вперто були налаштовані відвідати Озерну. В самій Озерній перекусили яєшнею з беконом, випили води і по трасі попиляли в напрямку Тернополя. Блін, їхати вночі по трасу екстрім ще той, ну його нафіг. І не тільки автомобілі напрягали, а й те що дорогу ти бачиш буквально трішки, лише те що висвітлює фонарик. Але потяг додому був настільки великий що ми ті 20 км пролетіли на двох диханнях(на одному диханні не скажеш, бо зупинялись щоб перевести подих :-) ). Загалом вийшло близько 50 км. 30 км селами до Озерної, і 20 км по трасі до Тернополя.
Стечкин:
Ізя!
згідно постулатів традиційної медицини основна ознака слабоумія - людина не бачить зв"язку між своїми діями та їх наслідками
то тобі не вотку занюхвати сіською глупої дівки - тої самої яку ти увьол у Стечкина )
switch:
Еразель почав сезон гідно :)
Стечкин:
--- Цитата: switch від 13.04.2018, 13:49:08 ---Еразель почав сезон гідно :)
--- End quote ---
і я кажу те саме - от тіко не годен втямити з яком такою метою він ровером возиться?
Навігація
Go to full version