Мандрівки > Звіти

проїхав за день

<< < (65/69) > >>

Стечкин:
а йа таки відкрив нині велосезон -2018

доки подлий трус Ізя жрав вотку і тягав за ціцьки гупих бап, йа розсікав природні стихії

навіть встиг заїхати до дощу в центр міста і здійснити домагання до художниці, яка є власницею дуже класної сраки

потім почав хронометраж і звичайним чином виявилося, шо забув поставити магніт на шприхи

а далі розпочався дощ (мабуть подлий Ізя надумався свого ровера мити) і на зворотньому шляху додому йа таки звичайно шо випадково впав
а впав я предметно - своєю шляхетною арійскою хліборобською жопою в глибоку калюжу з болотом
йа голосно озвучив своє бачення реальності ("йобанавготкалюжа") і відчув неабияку гордість за свої героїчні здобутки...

Стечкин:
нині 20,5 км

Ізя!
а ти мені диви...

Erazel I-st:

--- Цитата: Стечкин від 01.04.2018, 16:52:30 ---доки подлий трус Ізя жрав вотку і тягав за ціцьки гупих бап, йа розсікав природні стихії

--- End quote ---
А отут ти не правий. Першого квітня я теж відкрив велосезон. Але тестовою покатушкою , невелике коло по місту, щоб провірити чи лісапед ще за зиму не втратив здатність їздити.

Стечкин:
бачев нині Ізю - він тікав по вулиці Шептицького від натовпу дівок, які мали за мету позбавити сексуального мегамонстра незайманості...

Erazel I-st:
https://www.sports-tracker.com/workout/erazel/5ac90bc4c3d6395b27b4591b
Ура, я повернувся. хоча у цьому були великі сумніви. Перша велика (більше 10 км) покатушка сезону.
Близько 100 км, Тернопіль-Глибочок-Івачів-Малашівці-Кобзарівка-Залізці-Загір'я. Назад тим самим шляхом. Думав вертатися по трасі, але мене щось машини їдучі поряд напрягають :-), тому вирішив що й назад вертатимусь подалі від великих доріг.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version