Мандрівки > Звіти

проїхав за день

<< < (63/69) > >>

vit:

--- Цитата: anticvariat від 12.07.2017, 18:32:19 ---це ти по роботі стільки катаєш? чи просто для фана?)

--- End quote ---
В загальному так, але для мене це не робота, навіть не знаю як вам пояснити, нууу уявіть що ви 365 днів на рік маєте відпустку не за власний рахунок.
 Якщо цікаво, перегляньте від 18-ої сторінки

Стечкин:

--- Цитата: vit від 12.07.2017, 01:11:28 ---

--- End quote ---

то я таки не понял
народ педалі крутить, а воно вляглося тай лежить собі у тєньочку (
а Стечкину тим часом навіть нема з ким вотки випити...

vit:

Тернопіль - Романівка - В.Бірки - Дичків - В.Гаї - Тернопіль.

Schults:

--- Цитата: vit від 06.01.2013, 00:59:54 --- На сьогодні було заплановано дві заявочки.
 Погода більш-менш, на годиннику 11.00 - витягую ровера. Шмаркнув на ланцух, почистив та змастив ноги вилки. Акумулятори, габарити, ближнє - дальнє. Все ок, вирушаю.
 Перший маршрут - Тернопіль - Йосипівка - Тернопіль 60км.
  Не так вже аж далеко, але враховуючи погодні умови часу троха пішло. Вже на кемпінгу відчув, а коли зупинився то і побачив що ноги до колін мокрі, край дороги - суцільна калабаня. Заскочив в магазин, купив два кулька по 30коп. Поки перейшов дорогу одного десь не стало, фіг з ним вже не вертався. Натягнув на праву ногу та й поїхав далі. Трохи згодом почався дрібний сніг, якийсь ніби у гранулах, який разом із зустрічним вітром лупив по лиці ніби голками внаслідок чого хвилин 15 їхав з одним прижмуреним оком. Після повороту на Настасів почалися поля, голі дерева вздовж дороги зовсім не рятували мене від крижаного вітру який ніби обпікав обличчя... так їхав ~10км. Все, я на місці. Гримаю в браму, відчиняє мужик, вираз його обличчя на раз-два підіймає мені настрій а його перші слова - Маріка!!! та він на ровері!!!. Одразу по цій фразі, ймовірно Марійка та ще дід вийшли з комори, а на поріг хати вискочили троє дітей...
 Робота зайняла 15хв. Заскочив до хати перевірити чи все ок - насправді ж хоча б трохи загрітись. Все, назад було легше, вітер дув переважно ззаду - не дошкуляв і підганяв.

Другий маршрут - петльований. Літак - Байківці - Стечкин - Подоляни - Стечкин - Літак, і ше купа усіляких гачків та маневрів. Пройдена 88км.
 19.30 - я вже вдома, весь верхній одяг у пралці.
 День видався просто чудовий. Не уявляю яке було б моє життя без вєла - робота, хата, вечеря, спати.
  Катайтеся, радійте кожному прожитому дню,  бо вона прийде та покладе свою руку вам на плече і забере вас від всього цього...             

--- End quote ---
Таке відчуття після прочитаного, ніби сам пережив цей день...

Sent from my iPhone using Tapatalk

YxTu:

--- Цитата: Schults від 21.07.2017, 01:31:01 ---Таке відчуття після прочитаного, ніби сам пережив цей день...

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- End quote ---

поетосипедисти  :'(

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version