Мандрівки > Звіти
проїхав за день
Vetalj:
--- Цитата: vit від 16.05.2014, 00:17:01 ---Під кінець дня постійно думав про те що треба якісь бахіли чи шо, не знаю навіть чи є таке, бо багато води з мене стікало просто в капці.
--- End quote ---
ось бахіли :)
http://veloforma.com.ua/44-velobahily
mix_g:
І я такі штанці хотів.. для дощу в самий раз, але нажаль їх вже в продажі не було. Тепер от коли якийсь легенький дощ, надягаю штани від спіцовки, новеньки, з далека і не скажеш що щось не так)) НУ і великий плюс в них - на багато легше випрати і висушити чим джинси.
Dark walker:
Маршрут:Тернопіль-трохи за Козову-Тернопіль.
Ціль поїздки:катнути 80 км.
Поїздочка вийшла хороша,під акомпанемент сонця та легенький вітерець.Вдалось навіть вперше в цьому році загоріти.Загалом 80 з невеликим км з технічними перервами пройшов за 4 години.Максималку на цьому не надто рельєфному маршруті два рази розвивав у Підгородньому:47--49 км\год.
Vetalj:
рішив після роботи катнути :) стартанув в 20:00 від заводу "Оріон" - Байківці - Смиківці - далі назад тою самою дорогою - через місто до 6-го магазину - Біла до об"їзної - назад до озера - переїхав міст і попри ліс до "маяка" - гідропарк - зупинився біля турничків на хвилину - знову до "маяка" - по набережній до "циганки" і зупинився на пару хвилин щоб комарики покусали, а заодно з"їв два печенька :) - і поїхав до дому на бам... вийшло 46км, середня 21 :)
Schults:
Молодець, але чому не позвонив...???
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Навігація
Go to full version