Позавчора долею випадку намалювалась позапланова мандрівка. По роботі треба було з"їздити в Збараж. Туда поїхав поїздом, назад планував повернутись велосипедом, який взяв із собою в поїзд. Але сталось так, що довелось якомога швидше мотнутись із Збаража в Тернопіль (20 км за 1год 08 хв) + 5 км по Тернополю. Їхав по об"їздній від Збаража в напрямку Тернополя, долаючи невеликі, але затяжні підйоми і немалий бічно-зустрічний вітер, тому було важко, замахався.
Після обіду з Тернополя знову поїхав велосипедом в Збараж. Але не по тій дорозі, що в Тернопіль, а через Чернихівці. Думав, що буде легше, бо вітер буде попутнім, але по закону підлості, вітер змінився, і все одно був бічно-зустрічним. А гори на тій ділянці виявились ще більшими і затяжними. По відстані вийшло так само, 25 км. Тому, ту відстань я проїхав вже за 1 год 30 хв. Та й здоров"я вже менше було, щоб крутити педалі так, як на перших 25 км. Замахався ще більше.
Порішавши всі робочі проблеми, я повертався в Тернопіль знову ж на своїх колесах. Через Чернихівці вже не мав бажання їхати, тому поїхав знову ж таки через збаражську об"їздну. Вітер дув сильний, боковий, інколи завертав в спину, падав дощ, часом сильний, вже темніло, до Тернополя під"їжджав вже із включеними передньою і задньою фарами. Шлях 20 км від Збаража до в"їзду в Тернопіль ще якось з потугами проїхав. А останні 5 км по Тернополю, їхав як на каторгу, бо дико боліли і сильно пекли м"язи ніг, нила шия і ліве плече від постійного оглядання, чи позаду нема машин. А найбільше боліла задниця.))) Вона на такі далекі відстані ще не їздила, максимум колись було 60 км. Тому, 75 км за день, це для неї неаби-що. Словами не можу передати, як було важко і як змордувався. (Правда, за 2 години трохи відпочив, і з роботи додому поїхалось вже набагато легше).
Дуже напрягало те, що дорога на більшості шляху вузька, а по ній зараз колонами їдуть фури-зерно-буряковози, зганяючи мене з асфальту на грунтову і ямисту обочину. Внаслідок чого постійно підгальмовував, втрачав швидкість і час, тому останній відрізок в 25 км проїхав за 1год 40 хв. Думав, на наступний день на ноги не встану. Але, де там! На наступний день ногам хоть би що! А, от, задниця боліла ще до сьогодні ))).
Ітого: 75 км за день - це для мене рекорд.