Мандрівки > Звіти
проїхав за день
skeleton13:
--- Цитата: Стечкин від 14.05.2013, 08:07:21 ---а то подорож в стилі Скелетона чи Аванара
--- End quote ---
+1!
--- Цитата: malyj від 14.05.2013, 23:38:40 ---Крутість в тому, що взяв і проїхав!
--- End quote ---
.....а не купити крутий ровер і їздити з шикарним освітленням в магазин якшо не по пиво то по хліб....якшо є така можливість - то будь ласка...хоть 8 роверів в хаті! як на мене...не то шо престиж...а так сказати звання "ровериста" в даному випадку шо стосується поїздок по ТРАСІ залежить від намотаних км...і будь то вночі...вдень...в дощ не дощ...задоволення яке ти получаєш коли додаєш км в свій запас...
Avanar:
--- Цитата: malyj від 14.05.2013, 23:38:40 ---Крутість в тому, що взяв і проїхав! а не як більшість вимахуються один перед одним своїми велами.
А на рахунок велосипеда, то навпаки хочу показати приклад, що нічого в тому страшного нема, у випадку серйозної поломки відразу можна навчитись ремонтувати або стопом їздити. Просто для декого гарний велосипед не так вже й просто дістати, а маючи якийсь старенький вел стрьомно десь їхати, то вибачте мене, але це вже вибади, чекати ще 2 роки і нового велосипеда нікуди не їдучи.
--- End quote ---
+1
Наша людина
Ruslan 75:
--- Цитата: malyj від 14.05.2013, 23:38:40 ---Крутість в тому, що взяв і проїхав!
--- End quote ---
та молодець!
між іншим - є ідейка - було б добре наприклад замість карми, яка втратила свою функцію дуромірства чи сприйняття співрозмовника
замінити на пройдені кілометри, наприклад замість тих +/- буде написано 250/5000 що означає :
250 км проїхав найбільше за одну поїздку
5000 км загальний кілометраж який проїхав веломен чи велоледі
:)не пропоную це втілювати і робити порядок у концепції форуму, ...але так подумалось)
Ruslan 75:
і щодо іншого
--- Цитата: malyj від 14.05.2013, 23:38:40 ---
1 - більшість вимахуються один перед одним своїми велами.
2 - а на рахунок велосипеда, у випадку серйозної поломки відразу можна навчитись ремонтувати або стопом їздити.
--- End quote ---
щось є раціональне в тому що ти кажеш, але попробую тобі сказати навпаки
1. та ніхто тут не вимахується. коли є здорове змагання мати кращий ровер - це нормально!
потрібно просто накопичувати грошики і їздити на комфортних дорогих велосипедах! що ми і робим))))
бо так можна і на українах і аістах їздити і по цей день, ну сам розумієш - час йде вперед...
що ще???
2. серйозну поломку не справиш автостопом чи навчишся на дорозі щось ремонтувати, це набагато складніше все.
дихлофос:
--- Цитата: malyj від 14.05.2013, 23:38:40 ---Крутість в тому, що взяв і проїхав! а не як більшість вимахуються один перед одним своїми велами.
А на рахунок велосипеда, то навпаки хочу показати приклад, що нічого в тому страшного нема, у випадку серйозної поломки відразу можна навчитись ремонтувати або стопом їздити. Просто для декого гарний велосипед не так вже й просто дістати, а маючи якийсь старенький вел стрьомно десь їхати, то вибачте мене, але це вже вибади, чекати ще 2 роки і нового велосипеда нікуди не їдучи. Не наполягаю на тому, щоб всі вночі і по 200км їздили, але якісь мінімальні денні мандрівки можна робити.
А за освітлення, то воно якраз було дуже нормальне і на перевалі всього зустрів 2 машини.
Правильно сказано, немає потреби їздити в нічну пору, але для когось це нормальне явище.
Так що давайте будем боятися наших скажених водіїв разом і нікуди не їздити, і хай вони взагалі забудуть, що є такі люди як велосипедисти! :nono:
--- End quote ---
все правильно, я тільки за те, щоб більше їздили, і молодці всі , хто долає сотнями кілометри.
І, можливо, я перегнув палку, але жахає серія нічних ДТП за участю пяних водіїв авто, які не те. що велосипед не замітять, а грузові не бачать... :(
Навігація
Go to full version