Мандрівки > Звіти

проїхав за день

<< < (24/69) > >>

vit:
А я до Волочиська не їхав бо в мене передній обод вже два роки має :laugh:

malyj, приїзджай на велодень, буду радий знайомству, розкажеш вживу як таке можливо.

Стечкин:

--- Цитата: Сім самураїв від 13.05.2013, 23:17:58 ---Чувак.
ти шойно довів до плачу Стєчкіна)))
п.с. мега крута подорож!!

--- End quote ---

ну а стэчкын тут до чого?
я взагалі в травні  ізжу хіба до циганки на голих бап повтикати

а то подорож в стилі Скелетона чи Аванара

malyj:

--- Цитата: vit від 13.05.2013, 23:42:32 ---А я до Волочиська не їхав бо в мене передній обод вже два роки має :laugh:

malyj, приїзджай на велодень, буду радий знайомству, розкажеш вживу як таке можливо.

--- End quote ---

якщо буду в Тернополі то полюбе приїду.

дихлофос:

--- Цитата: malyj від 13.05.2013, 23:12:55 --- передньої перекидки і задніх гальм не було). Каретка: стара система на підшипниках, в яких трошки шарики повилітали, тобто шатуни трохи (так нормально) хуліталися).
 Ввігнулась підсидільна труба через перегруз багажника, який кріпиться до неї (насправді перегрузу не було, просто на ямах його хулітало, і відповідно вігнуло).
БУЛО КРУТО!!!
 вночі спускався з перевалу ввігнув трохи заднє

--- End quote ---
ну я навіть  і не чув, що можливий такий екстрім по шосейних трасах!!!В  чому крутість?На технічно  несправному вєлі , нестись в темноту ночі по перевалах?А спуски  там  не смішні...Сумніваюсь , що в тебе було нормальне освітлення і шлем.
А  якщо   чесно, то не бачу ніякої необхідності   подорожей в нічний час, то дуже  небезпечно в теперішній час, бо водії , обминаючи ями  по трасі, можуть і незамітити  одинокого  і безпечного райдера!!! *No*

malyj:

--- Цитата: дихлофос від 14.05.2013, 16:42:30 ---ну я навіть  і не чув, що можливий такий екстрім по шосейних трасах!!!В  чому крутість?На технічно  несправному вєлі , нестись в темноту ночі по перевалах?А спуски  там  не смішні...Сумніваюсь , що в тебе було нормальне освітлення і шлем.
А  якщо   чесно, то не бачу ніякої необхідності   подорожей в нічний час, то дуже  небезпечно в теперішній час, бо водії , обминаючи ями  по трасі, можуть і незамітити  одинокого  і безпечного райдера!!! *No*

--- End quote ---

Крутість в тому, що взяв і проїхав! а не як більшість вимахуються один перед одним своїми велами.
А на рахунок велосипеда, то навпаки хочу показати приклад, що нічого в тому страшного нема, у випадку серйозної поломки відразу можна навчитись ремонтувати або стопом їздити. Просто для декого гарний велосипед не так вже й просто дістати, а маючи якийсь старенький вел стрьомно десь їхати, то вибачте мене, але це вже вибади, чекати ще 2 роки і нового велосипеда нікуди не їдучи. Не наполягаю на тому, щоб всі вночі і по 200км їздили, але якісь мінімальні денні мандрівки можна робити.

А за освітлення, то воно якраз було дуже нормальне і на перевалі всього зустрів 2 машини.

Правильно сказано, немає потреби їздити в нічну пору, але для когось це нормальне явище.
Так що давайте будем боятися наших скажених водіїв разом і нікуди не їздити, і хай вони взагалі забудуть, що є такі люди як велосипедисти! :nono:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version