Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Електровелосипеди
Andrizzio:
--- Цитата: Etron від 16.09.2010, 19:28:01 ---Дааа, через день при фізичних навантаженнях. I am shocked.
Нормальні люди миються (приймають душ) як мінімум раз в день. А взагалі то - зранку і після роботи. При заняттях спортом - ще й після спортзалу - ровера - пробіжки.
А по вашому виходить зранку помився, сів на ровер і весь день (ще й весь наступний день) потний.
Працював колись у нас на роботі дизайнер, приїжджав на ровері весь потний та захеканий, і навіть не переодівався. Ми йому вже і дезодоранти з дикалонами дарили, ніяк не доходило.Легкі варіанти в студію, будь-ласка.
--- End quote ---
шо ти нам тут доказуєш переваги того, шо нам нафіг не потрібно.
Ми тут зібралися бо любим крутити педалі догори і вниз і потіти коли їдем на роботу.
spirit:
дх байк з мотором
http://video.mpora.com/watch/Ug3UPEBzm/
Стечкин:
--- Цитата: Etron від 16.09.2010, 19:28:01 ---Нормальні люди миються (приймають душ) як мінімум раз в день. А взагалі то - зранку і після роботи. При заняттях спортом - ще й після спортзалу - ровера - пробіжки.
А по вашому виходить зранку помився, сів на ровер і весь день (ще й весь наступний день) потний.
Працював колись у нас на роботі дизайнер, приїжджав на ровері весь потний та захеканий, і навіть не переодівався. Ми йому вже і дезодоранти з дикалонами дарили, ніяк не доходило.Легкі варіанти в студію, будь-ласка.
--- End quote ---
мене моя колишня все доїдала, що від мене потом смердить.
коли таки дістала, я став відповідати: "Мёртвые не потеют".
якщо митися 2-3 рази на день - багато часу лишиться на спортзал-ровер-пробіжку ?
wuwuzange:
--- Цитата: Etron від 15.09.2010, 20:21:02 ---Якщо на роботу, то потіти протипоказано, щоб не смердіти весь день серед людей.
--- End quote ---
етрон, ти смердиш після того як приїдеш на ровері на роботу??????
в тебе якісь проблеми зі здоров"ям!
peppermint:
Та що Ви заморочуєтеся.. раз таке діло ставте не електро, а бензиновий двигун по типу Д-8 або Д-5, але китайського виробництва. І буде Вам швидкість 70 км в годину і буде Вам "щастя" спілкування з даішниками.
Навігація
Go to full version