Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Електровелосипеди
Etron:
--- Цитата: CoRacK від 26.08.2010, 22:43:47 ---Бачив як якись мужик їхав з цим електромотором на передньому колесі, але чи в нього акумулятори сіли, чи він їх економив, але за хвилину він зник позаду мене за лінією горизонту :D :).
--- End quote ---
Може їхав собі мужик спокійно і у своє задоволення, чи вже як стоїть мотор, то треба літати?
--- Цитата: CoRacK від 26.08.2010, 22:43:47 ---Електровелосипед підходить лише для одноденок до 100 км і для міста. Або мініядерний реактор на багажник :laugh:.
--- End quote ---
Рідко хто більше навіть 50 км в день на ровері проїжджає. Так максимум 20-30.
Erazel I-st:
--- Цитата: Etron від 27.08.2010, 07:17:42 ---Може їхав собі мужик спокійно і у своє задоволення, чи вже як стоїть мотор, то треба літати?
--- End quote ---
А толку тоді з того мотору? Щоб лишню вагу таскати з собою?
--- Цитата: Etron від 27.08.2010, 07:17:42 ---Рідко хто більше навіть 50 км в день на ровері проїжджає. Так максимум 20-30.
--- End quote ---
Тільки що ти образив значну частину шприхи.
І взагалі, що ти так рекламуєш і захищаєш ті електровелосипеди? Ти що їх продаєш?
Etron:
--- Цитата: Erazel I-st від 27.08.2010, 08:16:53 ---Тільки що ти образив значну частину шприхи.
--- End quote ---
Перед значною частиною шприхи вибачаюсь. Погоджуюсь, що для дальніх поїздок в якусь глушину більше 100 км мотор 2-5 кг та акумулятор 5-10 кг - це тільки величезна обуза.
--- Цитата: Erazel I-st від 27.08.2010, 08:16:53 --- І взагалі, що ти так рекламуєш і захищаєш ті електровелосипеди? Ти що їх продаєш?
--- End quote ---
Планую купити, тільки ще не вирішив, яку потужність брати, які акумулятори, і чи мотор-колесо чи «циклонівський» набір. Тому цікавлюсь цим питанням вже не один місяць. Судячи з відгуків спеціалістів-електрків та щасливих власників це дуже хороша і надійна річ. З свинцем є певні проблеми, бо, наприклад, акумулятори з упсів не є тяговими і погано віддають ємність при циклуванні, а з літій-ферум-фосфатом - їздять, не нарадуються і зимою, і літом. Якщо ж правда, що така батарея прослужить 8-10 років, то і ціна оправдана.
А от зі слів «спеціалістів», які ніколи з цим не мали справи, чути тільки один нічим не підкріплений негатив, аби ляпнути, типу «та то ігрушка, воно розвалиться, поїде до першого підйому, перегріється і згорить за тиждень, і т.д, і т.п.».
Vintage:
Не знаю я, як там ровер з ел.мотором та акумами ( мені цікавіше на якій я передачі вискочу на наступний підйом 2-4 чи 3-4? ), але оця технологія нових літій-ферум-фосфат акумуляторів мене суттєво зацікавила, а то я десь у темряві блукав... http://war.mk.ua/forum/showthread.php?t=706
Пробачте що на російській але ж інфа...
Etron:
--- Цитата: Vintage від 27.08.2010, 22:24:17 ---Не знаю я, як там ровер з ел.мотором та акумами ( мені цікавіше на якій я передачі вискочу на наступний підйом 2-4 чи 3-4? ), але оця технологія нових літій-ферум-фосфат акумуляторів мене суттєво зацікавила, а то я десь у темряві блукав... http://war.mk.ua/forum/showthread.php?t=706
Пробачте що на російській але ж інфа...
--- End quote ---
Є ще крутіші літій-марганцеві LiMn2O4. Найкраще таке купляти на Ebay, або шукати на китайських сайтах з оплатою Paypal і доставкою в Україну.
Навігація
Go to full version