пане Перес невже вона в оригіналі. Там все як нове ? Де брали сідло та турепку ???
Опишіть трошка комплектуючі велосипеда та його історію з придбанням та відновленням. Дякую.
Чесно кажучи вона мені більше сподобалась від Аіста.
Які там шини і де купляли ??
Це моя дитяча "Десна" 84р/в, довго провалялася в підвалі, але була в доброму стані, бо відкатав на ній колись тільки років 5.
Вона майже вся в оригіналі, окрім:
1.Ланцюг "VELO", хоча після промивки "рідного" вияснилося, що міг би ще служити
2.Сідло замінив(знайшов на ОЛХ, але хлопака з Тернополя, тому купляв при зустрічі), старе залишилось в підвалі, не хотів "заморочуватись" з пошивом нового чохла і кріпленням до глагола, а турепка aka "бардачок для сімєйки" рідна
3.Глагол "FORCE" 25.0 x 400mm замінив, бо довжини старого бракувало, купляв в Тернополі, доречі рідкісний діаметр, кому треба знаю де ще є)
4.Передній обід дюралевий від "бузька" під 32Н, задній - базарний залізний швелер в хромі під 36Н, міняв бо старі були фарбовані, а я хотів щоб "блищали") + шприхи з базару по 50копійок
5.Покри bmxсовські Schwalbe, перед Dirty Harry PP 20x2.10, зад Knobby PP 20x2.0 + базарні камери CST, замінив бо на старих резина пересохла, тай вигляд в них не "кошерний", а в камерах при накачці "соски" повідвалювалися
Рама+вилка відпіскоструєна і пофарбована порошком в колір RAL5005, ось вийшов такий "крокодильчик"
Дякую
vitkov за оцінку
Роботи проведено мінімум, але задоволення від неї і результату максимум, бо це мій перший ровер
тут більше фото