Мандрівки > Майбутні
25-29 серпня планується велопохід 1 к.с. на Кременеччину
baxic:
--- Цитата: degrol від 02.09.2010, 21:27:04 ---Вітаю з проходженням багатоденки! Маршрут справді цікавий.
--- End quote ---
дякую за вітання. раджу всім. туш є ше цікавий аспект - маршрут можна доопрацьовувати, додавати цікаві місця та завдання. Єдине що в категорійному поході всі пункти маршруту заявляються наперед і відповідно наперед їх потрібно вписати в маршрутну книгу
Хто ше не бачив фотки, то вони тутка http://picasaweb.google.ru/102629129097427656209/__103#
--- Цитата: Стечкин від 02.09.2010, 21:56:44 ---імхо єдиний категорійний похід, що подужали тернополяни за весь час існування шприхи )))))
--- End quote ---
перша категорія не є скалдною, і вимоги тут незначні, їх просто напросто потрібно чітко дотримуватись
думаю, що багато хто з шприхалів подужає і 2-гу, і 3-тю велокатегорії
Стечкин:
але ж ви добряче втнули по бездоріжжю :)
Dreamland:
--- Цитата: Стечкин від 02.09.2010, 21:56:44 ---імхо єдиний категорійний похід, що подужали тернополяни за весь час існування шприхи )))))
--- End quote ---
у 2007 році Джуринські водоспади - категорійним був.
але діло не в категоріях а у задоволені :)
п.с. класика Тернопіль-Підкамінь-Броди-Берестечко-Дубно-Тараканів-Кременець-Тернопіль - 3 дні 360 км. - думаю якщо розтягнути на 4 дні + дньовка то б можна і на категорію заявляти - але це імено 3 денка - нажаль 4-5 вихідні підряд не кожен може собі дозволити.
Стечкин:
--- Цитата: Dreamland від 03.09.2010, 15:22:55 ---у 2007 році Джуринські водоспади - категорійним був.
але діло не в категоріях а у задоволені :)
п.с. класика Тернопіль-Підкамінь-Броди-Берестечко-Дубно-Тараканів-Кременець-Тернопіль - 3 дні 360 км. - думаю якщо розтягнути на 4 дні + дньовка то б можна і на категорію заявляти - але це імено 3 денка - нажаль 4-5 вихідні підряд не кожен може собі дозволити.
--- End quote ---
покаж документ )
бач яка проблема - багато хто їздить більше 250 км за кілька днів - але не оформляється, відповідно - нєзачот :( :(
Юра:
скільки треба мати років, щоб виробити велокатегорію???
Навігація
Go to full version