Мандрівки > Майбутні

25-29 серпня планується велопохід 1 к.с. на Кременеччину

<< < (6/8) > >>

baxic:

--- Цитата: VeL від 21.08.2010, 10:42:08 ---Якщо б їхали за один день цей маршрут, то я би приєднався.

--- End quote ---
як би робили цей  маршрут одноденним, тебе обовязково покликали б

baxic:
заповнив маршрутну книгу. Остаточний маршрут:
м.Тернопіль - с.Підкамінь - м.Почаїв -с.Великі Бережки (Гора Божа) - с. Онишківці (джелело Св.Анни) - м.Кременець - с.Стіжок (Данилова Гора) - с.Антонівці (штаб-музей УПА) - м.Кременець - м.Вишнівець - м.Тернопіль
загальна протяжність - 269 км..
Може й справимось за 3 дні, то вже як буде по-пріколу
похід переноситься на 26 червер
До завтра ранку ше можна зголоситись (в такому разі зателефонувати мені особисто)
поки що їдем двоє - я і фред

baxic:
маршрут пройдено. 268 км, з них 83% асвальт і галімий асвальт, решта - польові, грунтові дороги та 6,483
 км жорсткого непроходу. Довелось розтягнути на 4 дні, тому що мала місце така прикрість, що заблукали дещо в казковому Кременецькому лісі.
Щодо марштуру, то вельми цікавий - мало місце і орієнтування, і катання польовими дорогами (до речі, знаю вже де можна наречених гарних шукати...ех, запізно мабуть мені вже)
офіційний звіт буде вивішений трохи згодом в основній темі за адресою http://www.forum.tourclub.te.ua/viewtopic.php?f=11&t=838

degrol:
Вітаю з проходженням багатоденки! Маршрут справді цікавий.

Стечкин:
імхо єдиний категорійний похід, що подужали тернополяни за весь час існування шприхи )))))

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version