Мандрівки > Майбутні

25-29 серпня планується велопохід 1 к.с. на Кременеччину

<< < (5/8) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Fm від 20.08.2010, 01:14:26 ---Лан, спати я, цю дискусію потрібно було перенести в аську.

--- End quote ---
абсолютно ні... прочитав з задоволенням... такшо переносьте на пт-нд... і вахіс тоді зможе порулити з нами і я тоді обіцяю достати жену і попробувати рвонути з вами.

Fm:
Віталь, є можливість перенести? в тебе виходить?
Що казав Борман?

baxic:
на разі такі питання вже треба рішати колегіально, з фредом (ще один учасник), так як він був проінформований про межі 25-29 (+-) і вже взяв відгул та налаштований на 4 денний, з добиранням до різних місцин, можливо з однією дньовкою маршрут (ср-сб)
Дописано : 20.08.2010, 22:00:58з запланованими сходженнями до додаткових пунктів Борман порадив закладати 4 дня. Отже будем орієнтуватись на середу-суботу (25-28).
Так що в кого появиться можливість, приєднуйтесь на такі терміни, і не забувайте про умову дотримання клубних принципів туркб.те.уа, що були оголошені в першому пості

Володимир:

--- Цитата: Fm від 20.08.2010, 12:45:35 ---Віталь, є можливість перенести? в тебе виходить?
Що казав Борман?

--- End quote ---

Стосовно даного маршруту можу сказати наступне:

1. Вимоги по тривалості категорійних походів на даний момент є необов'язковими, а рекомендованими. Тому даний маршрут можна проїхати і за 3 дні.

2. Якщо ви плануєте відвідати/знайти усі вищеперелічені об'єкти (а особливо якщо ніхто з учасників мандрівки там попередньо не бував) то думаю, що 4 дні - оптимальний варіант. За 3 дні ви всього не встигнете або не знайдете. Мова іде про: Підкамінь - монастир і камінь, Божа гора, джерело св.Анни, Кременець - замок і музей Словацького, Антонівці - місцевий цвинтар і музей УПА). Відвідати - значить обдивитися, облазити, послухати якоїсь цікавої історії - якщо буде від кого, сходити на екскурсію, сфотографувати ...
Тому вам усім перш за все варто визначитися, чи ви їдете побачити це все (як я розумію мова йшла саме про це), чи ви їдете покататися на Кременеччину на 3 дні, а вже що побачите, те побачите.
Дописано : 21.08.2010, 09:01:01ага, ще б я радив відвідати "Дівочі скелі" в Кременці

VeL:
Якщо б їхали за один день цей маршрут, то я би приєднався.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version