Мандрівки > Майбутні
25-29 серпня планується велопохід 1 к.с. на Кременеччину
Fm:
Згідно вимог МКК одиничка повинна вкластися в 6 днів, а не тривати 6 днів.
baxic:
ну і день-два тривати не може, скинь мені вимоги, які ти маєш
Fm:
Документ викладав Зомбі тут на форумі.
http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,3227.0.html
Там чітко сказано, що максимальний час для походу І к.с. 4-6 днів.
Оскільки цей маршрут є надзвичайно простим із мінімальною протяжністю бездоріжжя, то для нього слід вважати максимальним терміном 4 дні. Фізично проїхати маршрут врахувавши, що середня швидкість при такому навантаженні буде 14-15кмгод. можна за 2 дні. Плюс відводимо час на споглядання різник памяток, а їх чимало. Тобто оптимальним часом на маршруті є 3 дні.
І не потрібно маструбувати на ті категорії, ми просто їдемо покататися і поспоглядати на краєвиди в основному кременетчини, а довідка про спортивний похід, це просто приємний додаток і задоволення власного его.
Дописано : 20.08.2010, 01:03:55Якщо ще декільком людям получається пятниця-субота-неділя, я за те, щоб перенести похід на ці числа. Їхати 5-6 чоловік все таки приємніше ніж втрьох.
baxic:
--- Цитата: Fm від 20.08.2010, 01:01:46 ---Документ викладав Зомбі тут на форумі.
http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,3227.0.html
Там чітко сказано, що максимальний час для походу І к.с. 4-6 днів.
Оскільки цей маршрут є надзвичайно простим із мінімальною протяжністю бездоріжжя, то для нього слід вважати максимальним терміном 4 дні. Фізично проїхати маршрут врахувавши, що середня швидкість при такому навантаженні буде 14-15кмгод. можна за 2 дні. Плюс відводимо час на споглядання різник памяток, а їх чимало. Тобто оптимальним часом на маршруті є 3 дні.
І не потрібно маструбувати на ті категорії, ми просто їдемо покататися і поспоглядати на краєвиди в основному кременетчини, а довідка про спортивний похід, це просто приємний додаток і задоволення власного его.
Дописано : 20.08.2010, 01:03:55Якщо ще декільком людям получається пятниця-субота-неділя, я за те, щоб перенести похід на ці числа. Їхати 5-6 чоловік все таки приємніше ніж втрьох.
--- End quote ---
а для чого ж тоді були домовленості про категорійний похід, заявлення як одинички і всяка повязана з цим волокіта? простіше було б сісти на ровер і покрутити педалі, куди очі дивляться. в такому випадку можна було б проїхати більше кілометрів, не витрачаючись на "дурниці"
Fm:
В тому був і смисл, організувати цікаву покотеньку, яка б підпадала під категорію. Суперечку про 4 дні я аргументував, інших обгрунтованих аргументів я не бачив. Вимогам МКК 3 чи 4 дні не суперечить.
Єдине, це дата поїздки. Якщо більшості зручно буде пятниця-неділя, то думаю, що варто таке організувати (якщо звісно можливо).
До того ж, багато шприхалів (16 чоловік) їде цими вихідними в Карпати. Може хтось би з них і поїхав, от тільки часу на відпочинок зовсім не залишиться між походами, а це страшить навіть мене.
Дописано : 20.08.2010, 01:15:13Лан, спати я, цю дискусію потрібно було перенести в аську.
Навігація
Go to full version