Загальний > Справжні велосипедисти

Поїздка в групі.

(1/2) > >>

Dreamland:
 Оскільки ми катаємо групою по 5-6-7-8... чоловік то було б добре ознайомитися з правилами поведінки всіх учасників групи. Досить цікаві правила - думаю їх дотримання покращить нашу дисципліну та ефективнішими будуть наші майбутні покотеньки. Було-б добре на їх основі скласти наші правила і опублукувати на нашому сайті.
http://velopiter.spb.ru/drive/group.htm
п.с. Правило 3. "Не бЬІкуй-2" - признаюся що сам цим зловживаю, тому, користуючись нагодою, вибачаюся перед своїми друзями шприхалями.

Zombie [Coffe]:
Стаття гарна. Всім вивчити на пам’ять :)

bhagavan:
Смішна стаття :) майже всьо шо там написано ми не раз пробували і нічо страшного не сталося :)
А ціла половина статті, навіть більше, присвячено апологетиці сайентологічного культу "їзди на колесі", якого я страшенно не люблю, і який дуже любить Зомбі :).
В мене параноя, коли мене хтось переслідує так близько без дистанції :)

З того всього пригадую тіку одну таку ВРАЖАЮЧУ своєю безглуздісттю поведінку - це на трасі з Скали-Подільської коли я пропустив Зомбі через себе, різко загальмувавши, але я тоді не знав шо він їде за мною :(

І здругого боку - якщо їхати і не балакати між собою, тобто шнурком а не поряд - який сенс в поїздках - це скучно :)

А загалом дисципліни нам би не завадило.

Віталько:
Тре складати Статут Шприхаля

Dreamland:
Відрізок шляху де ми їхали через поле і де був сильний вітер ми з Сонцем якраз їхали один в одного а задньому колесі, час від часу міняючись позиціями - досить ефективно получилося - наш відрив від групи був просто величезний.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version