Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Велосипедисти страйкують
worm:
--- Цитата: teodor4ik від 09.08.2010, 12:25:08 ---зато в нас є "велопарковки" :D, які гармонійно доповнюють клумби...
давайте дивитись правді в очі... зробити велодоріжку, то забрати кусок забитої машинами дороги, для міфічних "велосипедистів", яких не так уже й багато щоби бути потужним електоратом, а отже нафік нада...
далі я гарантую, що а) якшо вділять кусок дороги, то там буде парковка... б) якшо тротуара то пішоходи положать все шо в них є на твою розмітку, і будуть матюкати придурка який їде по тротуару... в) куда діти, чи як обійти зупинки гром. транспорту?? тобто якшо ти і получиш шось, то це буде пара десятків 50ти метрових велодоріжок в кращому випадку...
пеес... можна зробити веселий флешмоб помалювавши в місті на асфальті білою фарбою контури велосипедистів і їх коней... шоби задумались троха ті шо по ньому їдуть...
--- End quote ---
Повністю згідний з тобою, але помріяти можна.
Нарахунок флешмобу я думаю що можна зівбратись і зорганізувати таке
Юра:
класно б було,але то вже мрія..)))
но але все таки ризикнути можна,взяти піти до мера,спитатися чи можна шось таке замутити...
тоді вже будете точно знати так чи нє..
і не буде ніяких варіантів(а,б,в - як теодор розписав)
teodor4ik:
--- Цитата: Юра від 09.08.2010, 12:49:19 ---класно б було,але то вже мрія..)))
но але все таки ризикнути можна,взяти піти до мера,спитатися чи можна шось таке замутити...
тоді вже будете точно знати так чи нє..
і не буде ніяких варіантів(а,б,в - як теодор розписав)
--- End quote ---
спитати в кого і шо? який мер... наш мер єдине за шо переживає то його ЯЙЦЯ... ну і кури шо їх несуть 8)
Юра:
та все одно можна ризкнути, що тобі станеться чи ше комусь...
ми вот думаємо робити в нас велопарковку,на день відкриття зробити "велодень" і цим привернути увагу підгайчах та інших до велосипедистів
Vadila:
А якшо затавний не пойме,можна на його машині написати наш задум :)
Навігація
Go to full version